![]() |
Pozdrav SVIMA!B-)
Evo da se i ja predstavim: Sviram klavijaturu od 6-te gidine, nisam isao na casove, skidao sam skoro sve po sluhu, pa sam malo sporije napredovao........ 5 godina sviram po raznovrsnim veseljima(da ne nabrajam), nije dugo, ali sta je tu je;) Sviram na Korg PA60 i na X5D.... Pored svirke, bavim se i inovatorskim radom. |
Dobrodosaooooooooooo.
|
Hvala @Svrakan
|
dobro nam dosao i zelim ti prijatno druzenje na najvecem muzickom forumu na netu ;)
|
Hvala @RadeKOKI
|
Pozdrav...
Da se i ja prestavim... Zovem se Mirza.. Sviram klavijature i harmoniku.. Inace sam zavrsio nizu i srednju muzicku skolu tako da imam "ispecen"zanat. Muzikom se bavim od malih nogu i to mi je sve u zivotu... Toliko,nadam se da sam dobro dosao.. :D |
dobrodosao u svakom slucaju, dobro se upoznaj s forumom i obavezno procitaj pravilnik ;)
|
Pravilnik...
d3llbQy_DM
Hvala na gostoprimstvu... A pravilnik sam prostudirao i prije nego sam se registrovao.:p Pozzzz:D |
Dobro nam dosao,
i nadamo se lijepoj kako ljudskoj,tako i muzickoj suradnji |
Zdravo
Jas sam Ace iz Skopje Sviram u glavno Sajzer i malo poslabo Harmoniku Pravilnik sam procitao i spreman sam za muzicku suradnju sa vama i cest mi je sta sam clan ovog foruma |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org