![]() |
Lagano vrsnjak, dobro te je posavetovao DellBoy, pre svega upoznaj se sa pravilnikom i ugodan boravak na forumu.
Pozdrav |
Pericadex ja ne kapiram sta ti hoces da kazes!Prvo ja mnogo radim i zaradjujem dobro i mogu sebi da priustim koliko god instrumenata zelim a drugo na svirku je uvek pametno da se ima rezerva.Ja uvek nosim 4 klavijature da ne bi bilo iznenadjenja i mislim da je to vrlo profesionalno sa moje strane.I uopste ne znam sta ti znaci ono sto pises imas 13 god. pa ces za mesec dana 14 i da prerano ne zakljucujem.Sta da ne zakljucujem?Objasni!
|
ma to je meni pisao dare ... ja ga pobrkao s nekim drugim i reko mu da je pocetnik a roditelji mu kupili pa500 za pocetak ... nesporazum ...
mogao je barem umesto "covjece ..." da mi kaze "ciko" il "bata grandia ..." =)) |
E onda se izvinjavam!Ne znam kako sam prevideo svoje ime,mada treba malo da prikoci.
|
i ja sam rekao da treba malo da prikoci, mora pripaziti, prekrsi li pravilnik jos jednom banana mu je...
|
Cao.
mah imam Korg PA50 :lol::D za sad. nastimo boje i ritmove SUPER :D ali ako Bog da planiram kupiti bolje nesto :D |
Neznam kakve veze ima koliko se klavijatura posjeduje?
Dare 82 ima impresivnu kolekciju i ako rijesi da kupi jos toliko to treba poštovati.Ja se nebih bunio kad bih imao ono sve sto on ima :) Klavijature-Roland G1000 i Korg TR(Uskoro PA2Xpro) |
ajd i ja da se pohvalim
Citat:
|
PSR 350
PSR 640 PSR 1100 2x PSR 3000 Va 7 Bontempi neki broj ( :D ) za koji dan nov ganc PA800 |
jedan jedini pa50....i tamo neki casio ctk 800 :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org