![]() |
Ala je žgoljav ko da nema kruha za jesti...
Ali i rastura,premda j amislim da to rastura koka u njemu a ne on...;) |
Pre ce biti neka hemija...
Belgijanci se vishe na to loze... Brlja se kiselina i dajs... Mozda i samo neko granje... Nema taj para za koku, ali ima za petla... :)) |
ovaj zadnji bi mogo bit koristan za svirke pravo a nije zahtjevan ima i mikser i eq i effekte,samo njega na svirku i gotovo.svaka mu cast
|
@vaxter
nema sta, svaka cast, na neki nacin i ovo je neka vrsta umetnost, a nije nimalo lako da se to uvezba, normalno treba imati i talenat za to :) |
Beatboxer. Ljudi,ako je stvarno istina da ovaj lik ovako imitira bubanj i efekte,vise njih istovremeno,on je fenomen.Stvarno nemam reci,skidam kapu!
|
Vec dugo pratim beatboxere.
Ovog baju sam davno zapazio, dok je josh bio niko i nishta. Mislim da sam postavljao vec neke njegove ranije snimke ba onoj temi o beatboxu. Mnooogo je napredovao od onda... Mnoooooooogo! :D |
Ma,ljudi su genijalci.Iako deluje kao sporedna muzicka disciplina,za ovo je potrebno mnogo muzikalnosti i osecaja za ritam.
|
Vax,znali da pušta MIDI FAJLOVE?
Meni treba na tezgama da mu ga uteram Midi i da glumim kako sviram ;) |
|
Katastrofa od čovjeka...
Jesteli opazili mimiku čela,očiju,obrva,usta nosa,usana,ruke,diranje kose,mucanje,itd??? Ovaj je propali slučaj ali narod ga obožava...A da ne spominjej alkohol,drogu i ostalo.žalosno... |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org