![]() |
E moj brate Mykeli!!Kad vidim ovaj tvoj AVATAR,sve imam utisak da hoces nesto da kazes..........;))
|
Mykeli i Vingula vole erotsku fotografiju =)) =))
|
Evo ja dosao sa svirke i nisam ni dinara baksisa zaradio, al sam se zato napio piva!!!:lol:
|
Sta ces Neconix.......
Zbog tebe sada treba otvoriti temu : "Hajde da se ZALIMO"......;):D Jbg,desi se i to,al nema veze,Pivo je Pivo,a PIPI je PIPI!!!!!;) |
Evo da se pohvalim da sam došo sad sa tezge...Bilo je brate do jaja,i ja i Dejan smo veseli da je "stara" tezga ponovo aktivna...bakšiša je bilo Stojadin i nešto kusura,ali ambient je bio do bola...A klaviature su mi zvučale UŽASNO...Shebo sam nešto na PA2XPro i moram to da dotjeram do isućeg vikenda,previše sam čačko i drko Global setting,i noćas sam bio malo razočaran...Ali et videćemo kako ću da ga povratim u prejašnje stanje...Pozdrav!
|
Zgulio sam danas sa 1250 piva(Corona Extra) svaku naljepnicu i natako novu da bi se poslale za holandsko trziste mamu im nataknem,otpadose mi ruke!!!
Al ipak 1250 piva,nije to malo,pa et hvalim se,sta je sad? |
Pogodio sam straobalnu svadbu za decembar!!!
|
He he...ja imam od sad zakazano 4 svadbe za 2009 od fevruar pa na dalje..
Mozda ce biti jos...:D:D:D |
@caka012
Ja sam slobodan za decembar!!!!!!Javi se!!!!!! @No.1 Ja sam slobodan od februara,pa tu sam ako nesto treba!!! ;)=)) |
Care do fevruar valjda cu uspeti da uradim neka turneja po belom svetu...Skoplje,Beograd,Bec...:p:p:p neeeeeeee...
Skopje,Nis,Pirot....toksikologija. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org