![]() |
jeli alix, jesmo mi ovo samo sretno na ovakve tezge naletili ili je recesiji kraj :)
|
Alix na ove sam mislio( Chromobotia macracanthus ) Problem su mi imena na nasem,vise poznajem ime riba ali na njemackom ovo ime sto sam naso na internetu je valjda latinski.
Samo znam da ove ribe mogu da narastu i do 25 cm,da su mirne ribe love ih tako sto postave u vodu suplju cijev od trstike ili sta ja znam tako nekako,jer se one vole skrivati imaju nesto kao iglu napred na glavi i tako ubodu svog protivnika brane ci se. Imam jos skalare ali sada samo 2 komada i jos par neon i druge. Pozdrav |
@zeljko
A kako ih nateraju da udju u tu suplju cev?Jel ih plase necim,ili one same udju? |
Hehehehe druze ja mislim da same udju i mangupi skuzili pa ih tako vataju,jadne ribice i iz tog kraja odakle dolaze te ribe ljudi ih jos i jedu zamisli.
|
To sto one same ulaze u cevku to znaci da nisu plasljive,nego hrabre.......:D
Nemogu da verujem da jedu te jadne ribice.......a bas su slatke onako kad ih gledas!!!! |
Mozda si u pravu,ko ce ga znat sta se u ribljoj glavi skriva a to sto ih jedu kazu da su veoma ukusne.
Ja imam 3 u akvarijumu i bas su super ribice i sto je najvaznije dam im jednom dnevno da jedu,nit ih cujem nit mi smetaju a fino pogledat u akvarium smiriva zivce ako koji ima. |
Jel ima da se nadje negde kako se premaju......neki recept i tako to....
|
@ Zeljko
A da li im je dovoljno da jedu samo jednom...mozda su zato i mirne,sto su gladne? Ja da imam ribice ja bi im davao puno da jedu da sto pre porastu da mogu da ih pojedem :D |
Ma ja sam za recept samo onako pitao,jer vidim da poznajes to oko ribica,pa mi je nelogicno da ih jedu,a tako su lepe....
Ljudi svasta jedu.......zmije,zabe,gliste,crve,paukove... A za akvarijumske ribice jos nisam cuo da se jedu.... |
a eboga ti roki, ta nisu krmace da ih tovis :lol: :lol: :lol:
zeljko, da ne bude, nisam im mijenjao vodu, nisu ni ovu popile :lol: |
Hahahahahahha bravo Deli zato ih i drzim posto nemoram puno da radim oko njih.
@rolandinjios dao bih ja njima i vise da jedu ali ova kriza pa se stedi jbg. |
@milanceshow i @Ronaldinjos
Ja mislim da ste vi ipak "poguzije....:) Jedan trazi recept,a drugi kako da ugoji male ribice i onda na trpezu. Nije ni meni mane,mada ja iskreno nesto ne volim tu morsku kuhinju. Jednostavno nemam ja zivaca da cistim te kosti....itd......radije nesto konkretno. Stoga,Zeljkine ribice su bezbjedne,sto se mene tice. Pozdrav, |
ciao momci ...
sad jos fali da neko isprica onaj vic "ako nemas akvarium, e onda si peder" ... :lol: |
@grandija bas tako.
@sejox bolje im je da dodju u sarajevo na bascarsiju na cevape nego da cekaju na te male ribice da narastu. |
ŽELJKO...To si mislio na BOTIE ili ČINJLJE (tako se kaže kod nas)...Mnogo lepe ribice,ali korist je velika od njih...Rovu po dnu i s tim dižu mulj i odpad u "zrak" na visinu gdje ih filter povuče i razkroji nitrite i nitrate...A druga dobra stvar je što jedu pućževe-nezaženjene goste u akvariju...A treća---predivne su...Inače ove što se dobiju kod nas su genetski ugojene i ne narastu više od 15cm,a vrlo su korisne ribice...A ko hoće da ih jede---Ima da "proljeviše" bar jedno 10 dana ako ne i više...
|
Alix u pravu si tacno jedu puzeve,to im je omiljena hrana cak kad ih nema negdje sam cito da pustaju komicne glasove,naravno koje mi necujemo nasim uhom.
Milanchesow i Rolandinjos culi ste sta kaze alix ako jedete ove ribe dobit ce te proljev. Pozdrav |
Bar cemo da se nacitamo knjiga ko Alix na wc solji :lol:
Samo ti njih podgoj i ne brini se za nasu probavu? ;) |
cccc...Neozbiljnost i to sa strane Moderatora...Moje su još slabih 8cm veličine,treba im bar još 2-3 godine da narastu kako treba...Ali nema veze,jedu se i jaganjci i odojci pa nisu odrasli...Aa za proljev-ne odgovaram,na vašu ličnu odgovornost,a Svirko neka je pripremi po svom receptu-on je dobar kuhar...;)
|
Bravo alix,nasli su mene da zezaju kad znaju da se nesmijem s njima raspravljat jer su moderatori lol
|
zavrsis fakultet na wc-u ili postanes doktor znanosti :lol: :lol: :lol:
|
Ko ima srece ni u hali nece ostati gladan...=))=))=))
|
Evo da se i ja pohvalim, stigao je FANTOM G :D
|
To cekam ceo dan!!!
Neka te sluzi kao i Alfa....:D Aj pa gruni neku ludoriju. PS:Kad ces gore? |
e sad polako za dan dva je pusten u pogon samo da slozim par kocika i moze blago meni odma u kafanski dim =))
trebalo bi za docek da radim ali nije sigurno ukoliko pristanu na ulimatum ovaj cenu radim. |
Cestitam... ;)
|
Bravo Rade,cestitam.Sad si napravio smrtonosnu konfiguraciju.
|
Javljalo mi se nesto da ce da padne FantomG.....:D
|
eve i ja da se pohvalim...:))))
Jedem sarmu po kucama, kaficima i kafanama:) ki da sam pravi armunistak pardon, armunikash:),
resio da pazarim neki workstation, pa se sve mislim fantom x6 ili x7 udao sam kola za dobre pare, i prosli wewekend bio gledao van gogh live, i povoleo jedno devojche... Juce sam ocistio i oribao stan, sa sve kupatilom, :))), javlja mi se cu ponovo pocnem da tezgarim, jer cu imam kad, sas korgeta, i ili yamahu, ili sas korgeta i fantoma,a moze i sva tri na dzumle ako da bog zdravlje , i tako, i da se pohhvalim da i ovde u svajcarskoj otanjile svirke u materinu, pogotovu rodjendani, i te svirke po salama...svi slusaju mp3 preko lap ttop.a pa ni vlasi vise ne trosedu kako je to bilo neki pput...nema vise nesto lumperajka sa goleme paree, zbog krizu su cak i zene pocele se udaju iz ljubavi, znaci crno, okadjeno:)))):PPP... i tako, i mene mi se javlja neki fantom, dali x ili g, videcemo, ali mi se javlja...sve vise i vise..nego kontam, g je vise studijska mashina, dok je x vise za svirku live, jednom sredjen...i tako Mare |
@pado63
Da ti nije drug @grandia iz Beca neki blizi rodjak....vrlo slican nacin pisanja....;) Ne mislim nista lose naravno,nego cisto onako nesto razmisljam.... Pozdrav |
evo ga ko ce da mi postavi u demo snimke nesto od Bozinovica ili Ionice Minunea :P
|
@Jefta
drug smrtonosna, samo da ne umru gosti posle nece biti kom da se svira ublazicu malo ovu kombinaciju =)) @milanceshow brate i meni se javlja fantom kad legnem da spavam kolko ga pakujem poceo je da me proganja =)) |
@sejox ... :)
nije! mislim: nije mi rodjak =)) ja reko da imam neki ludi al unikatni stil kad pisem -cek da vidim jos jednom - ma nije isti stil drug sejox, mozda slican .. izgleda da je kolega pado isto kao i ja iz okoline pozarevca pa je moguce da brljamo ono seljacki po malo :lol: a ono sto ja mnogo gresim kad pisem naski je zbog toga sto sam vec dugo vreme u inostranstvu a u skoli sam bio do 5ti razred kuci pa dalje u austriji ... brate veruj mi, zaboravis sve za to vreme ... i vlaski sam zaboravio. @rade cestitam druze!! i ja cekam na demo snimci, ima da bude katastrofalno dobro. ;) pozdrav svima |
prijatelju grandia, uopce ne grijesis kad pises na srpski, sad kako to zvuci uzivo :lol: ne znam, stil pisanja vam je slican, ako hoces emotivan :lol:
|
e to moze marnele :) ja bi reko da imamo smisao za komendiju :lol:
moram da priznam da sam se i malo zarazio s onaj slang iz serije "selo gori ..." mislim, nemoj da se ljutis :D e sad da se falim: verovatno bi ti se moj glas svidjao marnele, al samo dok govorim. mogu da se zamislim da sam neki moderator na tveu il barem na radio ... a da pevam? begaj spasi se! =)) rado bi ti ispunio zelju druze, za nesto od ionica minune - al nisam ja za to, kazem ti ko bratu, i meni se svidja taj stil - ma da sam juce naso nekog drugog starog rumunskog harmonikasa (bem ga, zaboravio sam sad kako se zove) trazio sam od bozina neke stare klipove i naiso na neki klip gde bozin kaze za tog harmonikasa da mu se mnogo svidja kako svira ... ako nadjem kako se zove taj rumun, dajem ti link da saslusas snimak au sunce mu, ja opet pisem romane ... |
hajde da se i ja pohvalim :D
konacno je stigao korg pa50..jos se nisam snasao na njemu,ali ide polako...a sad da vam ispricam kako se sve zbilo .... znate(vecina zna) za onu moju nesretnu yamahu psr6700 koju mi je nasao onaj rodjak,i koliko sam se ispatio sa njom,ali otom potom prodao otac neke kalupe za betonsku galanteriju,prodao auto,dobio jos nekih para zbog smrti clana uze obitelji(umro mi djed :( ),i sve u svemu ja ga molio da mi kupi kljavu,on kaze nemoze,kupio sam ti yamahu pa nisi zadovoljan,a nemozes mu objasniti da nisam ja kriv i da kljava nevalja...i jednog meni veoma dragog dana dolazi ćale sa posla,reko ćale nasao sam dobru kljavu za 500evra,korg pa 50....kad on ni prve ni druge daj mi kaze broj ako imas...ja mislio hajd onako hoce,kad on stvarno zove i dog se sa covjekom ,odemo vidimo kljavu i dobijemo je za 420 Eura...i eto tako i ja dobi konacno pa50 :D...znam da ona nekim nije bas nesto ,ali meni je vrh :D....recesija je...da izvinete i onaj miš u podrumu se objesio za m..a,nema sta da jede :D eto nadam se da nisam puno dosadan,ali ovo sam morao podijeliti sa vama |
@muamerboss
Cestitam i ovo je stvarno prica sa sretnim zavrsetkom. Mislim ipak da je kljucna rijec koja je prelomila tvoga oca bila "Korg". Da si nesto drugo pomenuo,ne bi dobio sigurno. Mislim da je ipak do toga bilo. |
ko ceka taj i doceka ;) nista drugo
|
inace, jos msm moram da se pohvalim red je, postacu ujko, sestra mi je trudna :)
|
cestitam dell..castis nas sa svojim najobljim setom od pa50 :D...
sejox,i ja mislim da je to bila prelomna rijec :D...hehe |
Evo da se pohvalim, sa radošću u srcu, ali i sa bolom i tugom u novčaniku....
Kupio sam potpuno nove zvučne kutije Wharfedale TITAN 15 Pasive |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org