YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

danijel011 15.02.2012 21:32

@caka
Svaka cast! Meni ce uskoro prva "godisnjica", isto sam batalio posle 13 godina :-)
Postovano sa mobilnog uređaja

zeljko 15.02.2012 22:23

Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(

zeljko 23.02.2012 19:21

1 Privitaka
Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 206683)
Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(

probam da napravim smailic

zeljko 23.02.2012 19:22

Looool =))

romario 29.02.2012 21:52

nakon skoro godinu dana na rekreaciji :)

Zglob izdržao ,kao novi .
jedino sam ga iskrenuo kad sam isao kući iz birca ,ali malo ;)

ako bude sve ok ,u subotu opet ...

kzupan97 02.03.2012 06:57

OO ma ne...ja samo imam najljepšu curu, traktor i kuću...šta će mi drugo... :D

roki 03.03.2012 00:29

Evo da se i ja pohvalim da sam postao vlasnik PA2X Pro :)

Milan$ 03.03.2012 01:34

evo i ja da se pohvalam i ja sam danas uzo pa2x:D

ado_rado 03.03.2012 01:44

Sve je to lijepo ali ja sam prodao 3 klavijature i Auto neki dan da bih skupio i kupo napokon taj takozvani Svemirski Brod Pax3 vaoooooooooooo kakav aranzer ima vse na sebi netreba nista samo malo malo malo znanja!!!
;):D=))

tranzit 03.03.2012 20:41

Ti kako si krenuo, mogla je da strada i punica i punac i svastika i komsijska krava... ama dobro je da si ti ipak na kraju dobio taj svemirski brod.

Trenutno vrijeme na Forumu 21:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org