![]() |
@caka
Svaka cast! Meni ce uskoro prva "godisnjica", isto sam batalio posle 13 godina :-) Postovano sa mobilnog uređaja |
Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D
Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:( |
1 Privitaka
Citat:
|
Looool =))
|
nakon skoro godinu dana na rekreaciji :)
Zglob izdržao ,kao novi . jedino sam ga iskrenuo kad sam isao kući iz birca ,ali malo ;) ako bude sve ok ,u subotu opet ... |
OO ma ne...ja samo imam najljepšu curu, traktor i kuću...šta će mi drugo... :D
|
Evo da se i ja pohvalim da sam postao vlasnik PA2X Pro :)
|
evo i ja da se pohvalam i ja sam danas uzo pa2x:D
|
Sve je to lijepo ali ja sam prodao 3 klavijature i Auto neki dan da bih skupio i kupo napokon taj takozvani Svemirski Brod Pax3 vaoooooooooooo kakav aranzer ima vse na sebi netreba nista samo malo malo malo znanja!!!
;):D=)) |
Ti kako si krenuo, mogla je da strada i punica i punac i svastika i komsijska krava... ama dobro je da si ti ipak na kraju dobio taj svemirski brod.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org