![]() |
Citat:
Sretno ! |
Hvala drugovi..Jasta nego cu da se uklopim moram i nema druge,jer ovo mi je mozda zadnji voz sto se karijere tice...Ja sam se isto iznenadio da me niko nije pitao zasto nisam tako dugo radio,a to svabo nevoli nikako..Bolje voli primiti nekoga ko nikad nije nista u njemackoj radio i koga nepozanju nego nekoga ko je mjenjao firme,pa jos tako dugo nije bio u radnom odnosu..Poznanstvo cuda cini;)Pozz
|
nemam zenu, nemam pare, nemam kola , nema sta nemam hahahaahahah :D
|
A i da imam, odakle mi ???
|
stigo pa1x u mene :)))
|
Lepo kolega!!! Neka te sluzi dugo i dobro!!!
|
Stigao novi rcf art 425 a za koji dan stize jos jedan :-) pa sam zavrsio s novim razglasom koju godinu dok mi ne dosade
Postovano sa mobilnog uređaja |
Nasli novu pevacicu 17 leta staru(mladu) a peva kao da radi vec x godina. Valjda ce i posla sad biti vise.
|
I kod nas danas slična pojava. Naime,ženska je 27 godina stara i vuče ko Lada Niva. Ako uspijemo da je platimo sutra navečer bit će dobro. :D
Neće s nama na svaku svirku,ali kad uleti,kvaliteta ide gore jer kad si naoružan s 20 ženskih pjesama i ima tko da ih pjeva,na konju si. :) |
Evo,da se pohvalim.Zamjenio sam Gem WK 8 za Roland GW 8,inače jednu od meni omiljenih klavijatura.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org