![]() |
4 Privitaka
Evo da se i ja pohvalim necim novim...:D
Kupio sam Pezo 206 xs Godiste 2001 Motor:1.4 55kw Sa kompletnom opremom sto ide uz model XS jedino su mi na carini maznuli akumulator, uvalili neki stari i sijalice iz prednjih farova. Kupljen u Italiji od prvog valsnika,a vlasnik 1937 godiste.:D Redovno odrzavan u ovlascenom Pezo servisu. Presao 118 241 km. I sad ono najvaznije izasao sa svim osim registracijae 2300 eu\:D/ Vec tri dana ne izlazimiz njega.=)) |
cestitam kolega da te dugo sluzi i da se izvozis, super izgleda a ove felne ga krase ko tortu orasi :)
|
Sinisa cestitam,joooooj,ma nema lepseg osecaja nego kad se auto kupi.A cekaj ko ti maznuo bateriju i sijalice,carina oduzela ili neko bas polasio?Ne vidim,jel ovo koza unutra?
|
Citat:
GW 8 je odlicna sprava,ja sam je imao 3 godine i slatko sam radio sa njom.Ako ti treba neka pomoc oko podesavanja imas ovde dosta toga da procitas. Preslusaj moje demo snimke i kolege@boban010 demo snimke da cujes kako zvuci GW-8 kad se sredi. |
mladenkom@ Ma maznuli dok je stajo ti par dana na carini. Nisam siguran dali je bio i cd sanzer u gepeku ali nema sad ni njega.:( Kradu sta stignu...
Nije koza unutra. |
@sinisa mislim da je za 206 sarzer ispod cdf playera a iznad podesavanja za grejanje i hladjenje
|
Nakon poduzeg vremena od kako nisam pio pijem upravo nasu kafu(tursku)Noge na astalu kao kauboj i pijuckam laganice:)Mozda se nebih ni sjetio da imam da mi nije nestala espresso kafa koju koristim u espresso masini...Bas pravo sjeda kao sargi motka:lol:Pozz
|
Pijem kapucino cokolada ,a kraj mene kcera pjeva,vjezba za,skolu.
Neprocjenjivo :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Bas lijepo nek je ziva i zdrava:)Pozdrav
|
Hvala Zeljko
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org