![]() |
2 Privitaka
Ma teska pjesma nije ni malo laka.Evo sad cu ja postaviti dvije verzije jedna iz orginal kako je vuni svirao a druga pola tona nize,samo prva strofa i refren brzo osnimljeno i nisam nesto posebno miksao.Mozda ima malo i vise efekata itd.A upravo sam dosao od zubara pa mi nije nidocega heheh i kod mene je na nekim mjestima ispalo kao da sam malo promukao a to je zbog Toga zeznem se i ne pustim dovoljno glasa pa ispadne tako:)
Sutra mozda snimam cijelu i postavljam u svoje demo:lol: |
Ljudi,ne kvarite Vuniju demo stranicu.Postavite snimke u svoju demo pa da tamo komentarisemo.Zeljko,kao i obicno pevas pa rasturas.
|
Daj cuti Neso hoces da Dell vidi pa da i mene banira i onako sam zasro malo :lol:
|
Odlicno,samo da si za nijansu pojacao vokal,a sad bi trebalo i prateci u refrenu da to zbilja zvuci tip top!
|
Svidja mi se tvoja boja glasa... Mog'o bi ti dobro proci kao pevac tu u Svapskoj... ;)
|
Ma druze moze ovo jos bolje.Da je kvalitetniji snimak jos,mislim nije ni ovako lose samo kao da je malo bass breglasan i mutan snimak,a ja nisam nista podesavao upalio mikrofon ubacio matricu i probao.Probacu jos bolje ovih dana da to skuckam.
Druze Sale ja mogu da mijenjam glasove:lol:Ovo npr.nije pjevano iz grla kao sto si ti pjevao ,dok npr.neke druge pjesme kao sto su Halidove bogami ponekad treba pjevati i iz grla tako kao ti. Vuni ti ces otpjevati te druge glasove a sta kazes? |
Rado,odmah biali i ja sam dosao od zubara pre 20 tak min!
|
Mozes zamislit kako je meni bilo pjevam a jos pod dejstvom inekcije,imao sam osjecaj da mi je gubicurina kao opanak:lol:Mozda i zbog Toga sam tako lose otpjevao hehe
|
Bravo momci,ovo je lepo I cuti I videti.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
A.... Sta li si ti vidio?.. Hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org