![]() |
Ma dobro brate!!!
|
Hvala bata Neso na lepim snimcima i puno pozdravi Miru!:*
|
Veliki pozdrav za mog druga Nesu i izvrsnog muzicara..Pjevacica je super
|
1 Privitaka
Evo druze,napokon sam snimio pesmu od Al Dina....nisam otpevao tako dobro kao ti ali mislim da moze da prodje.:">.nesto sam brljao po matrici i eksperimentisao sa nekim efektima u nuendu i nisam bas skroz zadovoljan.Ima jos mnogo toga sto treba da naucim,malo kroz praksu a mnogo vise kroz rad rad i samo rad....
|
Sve uredu samo mi se cini da si zakasnio malo na pocetku..Ma super bolje od moje hehe.Svaka cast
|
1 Privitaka
Ponovo sam radio na pesmi Cuvam te koju je otpevala Mira ali ovaj put sam dodao pratece vokale pa evo i vi da cujete kako sada taj projekat zvuci.
|
Majstori;)..Poz
|
1 Privitaka
Evo jos nesto iz istre
Pesma se zove Maslina je neobrana. |
Rekao bih da je Dalmacija ...
|
Nisam siguran,tu pesmu peva klapa Sibenik i jos neki e sad da li je dalmacija ili istra nisam sto posto siguran.Verovatno si ti u pravu.
|
Tekst je napisao Drago Brivić, glazbu Dušan Šarac, klapa Šibenik je s njom pobijedila 80-te na Splitskom festivalu i tad je prvi put izvedena. Poslije toga pjevali su je mnogi, ubraja se u dalmatinsku pjesmu jer je autor glazbe i klapa iz Šibenika.
Dodato: Lijepa izvedba, ja bih za nijansu pojačao mandoline. |
Cuj maslina je neobrana:DLijepo zvuci Neso kao i uvijek.Bravo
|
Ju Neso, svaka cast na pjesmi, zar se ovo slusa i kod vas? Ja sam je skinuo samo zato sto moram jos prije par godina jer ne gotivim previse ove dalmatinske pjesme, em svaka ista, em nije sto bi rekli "saftali". Inace da, dalmatinska je, da je istarska pjesma bi zvucala kao da je odsvirana u nekoj nelogicnoj kromatskoj ljestvici u sekundama i kvartama na sve nekim dvojnicama :D :D :D
|
@casper hvala na tvom iscrpnom objasnjenju i svaka ti cast na poznavanju materije.Sto se tice mandolina projekat sam sacuvao tako da to nije problem,pojacacu ih.:)
@Zeljko hvala na lepom komentaru. |
Mora da voli maslinke ili ga posjecaju na neku zensku kad su brali masline hahahaha
|
Ljudi kod nas posebno vole tu pjesmu. Interesantno je što je tekstopisac Britvić rodom iz Pitomače (Podravina), a tamo nema maslina :-)
Ako već imaš projekt, pokušaj umjesto stringsa (violina) postaviti neku "mekanu" harmoniku, accordion i izbalansirati mandoline s njom. Mislim da bi bolje leglo. |
Ovaj projekat sam radio za jednog prijatelja koji ima Roland BK-5 i tu harmoniku i meke violine cu mu postaviti u performansu pa ce ih on svirati,zato nisam hteo da pretrpavam matricu,cak sam mu jednu matricu postavio sa jos tisim mandolinama i tom harmonikom koju sam snimio.
Pesma je jako lepa,pogotovo kada je peva klapa.Nisam znao da je jos uvek popularna pa bi mogao i ja da je ubacim u moj repertoar da je sviram u odredjenim prilikama. Hvala @casper na predlozima.;) |
Svaka cast,ljepo pjeva i ljepo je odsvirano! bravo momci
|
Poeta oliver dragojevic
1 Privitaka
Evo jos jednog snimka,ovaj put je samo matrica bez pevanja,odsvirano na Rolandu BK-5 i nesto je nasnimljeno u nuendu.Prijatno vam slusanje.
|
Dobar sound i dobra melodija, stvarno prijatno nam slusanje ;)
Pozdrav za mog prijatelja. |
Jao sto smo romanticni u ovim zadnjim snimcima!8-> Da se nisi zaljubishka?=))
Daj bre nesto zivlje,uspava mi publiku.:lol:Je li sta uradi sa onim Titanima,jesi li zvao? |
Bravo Neso;)Poz
|
1 Privitaka
Hvala drugari.@boban010 ta je otisla odavno kutija,izmakla nam je.Doci ce druga ;)
Razmisljao sam da li da postavim i ovaj snimak i ipak sam odlucio da ga postavim.To je fabricki style sa rolanda BK-5,naravno malo "zacinjen" t.j. modifikovan za moje potrebe.Snimak je radjen iz prve,naravno nasnimljena je harmonika i jos ponesto. |
Citat:
treba jos par dalmatinskih pesama da mu odradim pa cu postaviti matrice i ovde na forum,mozda nekome nekad ustrebaju,nikad se ne zna.;) Pozdrav i hvala na komentaru. |
Pozdrav za Nesu majstora:)
|
A i Drug Neso se nesto ucutijo hehe
|
Ajde Neso daj neki nov snimak,valjda se dosad nakupilo materijala...
Pozdrav druze! |
Evo jednog video snimka snimanog telefon pa mozete da cujete moje pevanje.
Pevam na vec uradju matricu koju sam dobio. Ovo je uzivo verzija,radio sam ovu pesmu i na drugi naci koji sam vec postavljao. postavicu link sa fejsa iz restorana u kojem radim,posto ne znam na koji nacin bih mogao taj snimak da preuzmem pa da ga onda postavim.Ton nije nesto ali nije ni vazno.Nadam se da time ne krsim pravila foruma. https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater |
Dobar si,ja nesmem da postavim snimak gde se cuje kako "pevam" jer mi se cini da zvucim katastrofa.I falshiram i jodlujem i groznu boju glasa imam,pa to je ubi boze.
Ovo tvoje je ekstra!Pozdrav bata Nele!^:)^ |
E Boki dobar si i ti pevac nego verovatno se manje eksponiras od mene.Ja sam silom prilika propevao neke pesme iz prakticnih razloga.Sad pevam kad moram i ono sto mi nelezi i uopste me nije blam jer nam je publika uglavnom zainteresovana da cuje tekst a ne kako ko peva.=))
Hvala na lepom komentaru. |
Ode ti u pevace gotovo,ja da znam da pevam bio bi car al posto nisam evo tebe,usput ono za tempo sto si rekao kada radis sve sam ustani sedni kreni stani nije ni cudo dase gresi
toje normalno nisam ja sad u tancine radio,morao bih da imam kamermana pa bi bilo 100x bolje,pozdrav za nas Zeleznik cepaj bato. |
Nadji novu ljubav
1 Privitaka
Odavno nisam postavljao demo snimke pa eto ponovo da se oglasim.Ovo je sredjen midi fajl na Rolandu BK-5 i moje pevanje.Mix je radjen u Nuendu 3.
Nista nije lepljeno od pevanja,seckano,odpevano iz prve i prvi i drugi glas.Ipak,ovo je samo demo snimak. Pozdrav nesaband |
Pozdrav,dobri ste
|
Neso druze , lepo ovo zvuci ... bravo svaka cast
|
Doktore, imas pohvale za pjevanje a za midi te necu hvalit jer ih ne volim. :D
|
Nemoj mi zameriti , ni sam nisam savršen niti sam ikakav pevač, super to zvuči samo malkice mi je dikcija zasmetala ,, a ja ću da pijem, ja ću da živim..." Inače odlično ... ;)
|
1 Privitaka
Nesaband turija-kobasicijada.Snimak je live sa koncerta.Peva Snezana Babic-Sneki.
Sviraju: Goran Todorovic-Murta-solo gitara Goran Blazic-harmonika(na ovom snimku ga bas i nema Nebojsa Milovanovic-Klavijature-aranzer Roland BK-5 Snimano direktno iz miksete na USB stick na koncertu u Turiji,bez ikakvog ulepsavanja. Monitoring nam je bio los ali snimak je sasvim zadovoljavajuci,da ne kazem odlican. Poslusajte pa moze i neki kometar.;) |
|
Lepo sinjor dotore,steta sto je kratko!
p.s.Kvo praji Sneki,jos li je dobra ko sto bese?:D |
Opasno radi aranžer, svaka čast Nešo ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org