![]() |
Slusam profesora Ekrema Jevrica kako na farmi objasnjava sta je sex ,vrste pod vrste,kurdome i,covek je objasnio.
|
ccccccccc
trenutno slusam dino merlin laku noc
|
|
Uhhhh, sta volim kad pocne nova sezona IDOL show-a i kad se pojave nove mlade "talentovane" pevace :lol:
No.1 - Gospodin "zapalicu pola Zgrada" Jos neko .... |
Ace ovo si trebao da postavis u temu smijesni video:lol:Ajoj ovaj drugi ima tako simpatican glas a i finu boju kose:-O=))I sta bi jel ide dalje?Hocel biti nesto od njega?heheh
|
Od njega ne .... vidis cak se pozalio da komisija ne ocenuje pravedno.
Al onaj prvi ide dalje .... vidis da ni Keba nije mu raman :D |
ja samo slusam mog Brata...i njegov stil sviranja "na lizing" :lol: |
Sve za lovu brate!!!! :)
|
|
|
|
|
jojjj kako 'sviradu' lepo.:D ajde ajdeeee:D
|
Linkin park-Minutes To Midnight Piano Instrumentals 2009
preporuka odmara mozak i mislim da te oraspolozi pozz |
|
|
Trenutno slusam pjesme sa starih festivala odrzanih na Ilidzi ima stvarno super pjesama!!!
|
uzivam uz ovo... mozel mi ko reci uzput ili nizput hehe koje ovaj harmonikas??? Kako mogu primjetiti nije los.... :) |
|
Trenutno slusam par novih pjesama uzivo od Jane. Ubija, kraljica nema stha.
klavijatura: bekir legenda |
"Ubij´ me al´ polako", i "Imam ljubav al´ kome da je dam" u izvedbi kolege Milanceshow-a. Vec par dana ne prestajem slusati ove dvije pjesme.
|
|
|
Slusam ovu dvojicu i nesto kontam super oni sviraju i pjevaju...:-OKo zna..zna
Dodato: Samo me zanima kako mogu uz sok da pjevaju i sviraju ovakve pjesme:lol:Ovo je se ubilo za merak uz alkohol heheh |
Kosmajac - Ostavljena druga dva
|
uuuu bravo Zeljko, hvala sto si me podsjetio na te videe, nisam odavno pogledao a pravo su oni meraklijski ;)
|
@armin
to je milan jovanovic jabucanac,pa nije los :lol: |
Ne pomazu ni parfemi kada je covek smrad
|
Legendarna! |
a ja zaljubiska u ovaj klip ... tj. nisam siguran dal vise u muziku il u devojke :D
obrati paznju na dirigenta, ko moze :lol: |
....
Grandia voli ovaj fazon nema sta!;) Super je pesma ali vise volim onu stariju verziju.:D
|
citas me ki knjigu boki :lol:
na koju verziju mislis? ista pesma drugi show? il sasvim neka druga verzija:confused: zaboravio sam da kazem: mnogo volem bataci - a ove curice imaju mnogo lepe eksemplare :D |
"Kad ide niz ulice slusam njene cipelice":lol:Takav je bio nas drug grandija kad je vrebao curice nekada hahahhaa...stara skola a ne ko ovi danasnji odma zgrabe djevojce preko noci i odvede hehhe
|
....
|
|
|
<:-P
Dodato: Auuuuuuuuuu:lol: Ova zadnja pjesma je za moju dusu i za mog druga damira comu:lol: |
jooooooooj gdje me nadjeeeee =)), konobar daj litar sljivovice :lol:. Hvala komsija puno..
Evo posto nisam nasao nista o Tuzli, evo jedna prigodna za komsiju Zeljka |
Ufff bravo legenda Serif...Hvala komsija lijepa pjesma....Sad bih se napijo,bas si me nasao druze sa ovom pjesmom...Lijep pozdrav za tebe i nadam se da se nece ljutiti moderatori sto sam malo otisao od teme ali jbg htedoh da pozelim svim svojim komsijama sve najbolje a pogotovu drugu Damiru sa ovom pjesmom,posto sam naleteo slucajno na nju i posjeti me na moj rodni kraj....Poooz
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org