![]() |
@muamerboss-Cestitam za klavijaturu.Vidis da treba samo biti uporan.Sad samo radi.
@delboy-Cestitam na buducoj funkciji ujaka(to nije mala stvar),ali potrudi se da pre toga ispunis 'zadatak'iz one druge teme.....znas ti koje.;) |
@svirko
Damire,znaci sada mozes zeni pjevati: "I u praznom novcaniku,nosim tvoju sliku" |
potrudicu se jefto ;)
|
@Seade, da znaš bogami da i mogu:(
|
Napokon dosao trenutak da i ja saberem malo novca pa idem danas da kupim one pedale za ketron i nadam se da ce mi u buduce biti puno lakse kad sviram da kontrolisem ritam i instrumente.Pozzz
|
Danas idem na sastanak u KUD, bice nekog pregovaranja oko narodnog orkestra, formira se mladi narodni orkestar, pa valjda mene zovu kao prvu harmoniku :)
|
opaaa, evo nama Pavketa ;)
|
Nekako mi lepse zvuci Bane Vasic ili Zoran Paunovic...=)):lol:
|
pa ako cemo tako, ljepse mi zvuci Smekeri nego narodni orkestar :lol: ono tesko ces nac na youtube narodni orkestar jebe kevu hahahaha ima da turis snimke cim neko mocno kolce odsvirate, a Paunovicu nauci orkestar da sviraju ofanzivu ;)
|
Moracemo da snimimo, a za Ofanzivu nista ne obecavam, mada cu pokusati :)
BTW, potpis ti nije uopste realan =)):lol: |
Prodao sam psr3000 (konačno)...
Dvoumio sam se između tema hvalimo/žalimo... :) Sretan sam što sam dobio novac i da vratim dug, a žao mi je što već neću moći zasvirat na njoj :( Kako ću ja cjenit taj synth...Samo da mi neko krivu rijeć kaže, odmah gazim :D |
bas sam cuo da taj sint psr3000 nije nizasta :D =))
|
B.o.Y.c.h.Čk,koliko si dobio za PSR 3000,ako nije tajna?
|
ma boycha nema otisao trositi pare... hehehhehe a nije nas zvao...
|
da se pohvalim kupio sam korg X 50
Drugari da se pohvalim, pao korg x 50... kostao 300 evra, onako fabricki, bez nekih domacih farbi, dobio i torbu uz njega, i to neku koja ima i mesto a laptop:)
kljava mi se svidja, i mislim da je donos kvalitet cena super...bas je ekspresivna.... ako ima neko neki setic za x50 i ako zna kako da ga ubacim, rado prihvatam:)) Mare Za pohvale je otvorena ova tema i nema potrebe otvarati novu. Teme su spojene. |
Ja kupio danas jos jedan auto,mercedes ml 320.
|
korg18
Joj ja guram guram ,a nećce da udje sta bi to moglo biti hehehehe.
|
U četvrtak u Bajinoj Bašti na muzičkoj zabavi su nam do 5 ujutru svirali Ćito, Stojšin, Šuka, Srećko Krečar i Joca Jović King...:-"
|
Jucer sam dobio od sefice steku malbora,sekt i neke knjige da citam za bozic.
|
Ja sam kod svoga auto-mehaničara dobio olovku,kalendar,hemisku,upaljač,i neki hepek što svjetli a ne znam čemu služi...naravno na svim stvarima njegov logotip...hahaha...
|
prodao sam svoga behringera PMH 3000 europower i sada sam odlucio da kupim isto behringera PMP 5000 europower samo neznam da li sam odlucio pravilno,naravno ljubitelj sam dynacorda ali za ove pare koliko kosta behringer nemozes kupiti ni D od dynacorda he.mozda se moze pronaci polovan dyinacord za kakvih 800-900 eur ali eto ja ipak volim imati novo i garanciju na 2 godine.
|
Moja starija cerka Teodora (10)je veceras polozila za zeleni pojas(Realni Aikido),a mladja Mihaila(6)na svom prvom polaganju preskocila zuti i odmah dobila narandzasti.:)
|
Svaka cast!!!Respekt
|
Kupio sam Korg X5D i to samo zato sto na korgu pa800 nikako nisam mogao da namestim terce.Sledeca klavijatura Yamaha V50 ili neka mladja yamaha koja podrzava sve od V50 ali da nije mnogo skupa.
|
cestitam za korg X5D! al kolko ja znam od V50 nema mladje yamahe koja prima njegove boje ... jedine su YS100/200 i TQ5 - nisam siguran dal su mladje od V50 - inace ostane ti samo DX11 i TX81Z ...
ja sam od shefa dobio neki voucer vrednost 50,- evra koji vazi za "media markt" ... znaci elektronika :D a cerka mi kupila neki parfem "david beckham" .... da mu nije ona njegova victoria tako mrsava, pa da je veceras sanjam=)) ma begaj, nema zena ni 40 kile, nemas za sta da se vatas il da gricnes ... |
Moram se pohvaliti da sam se ponovio sa nekim krpicama za Novaka :)
@Grandia YS100/200, i DX serije su starije od V50. Ja sam licno imao YS100, i uspela je procitati neke stvari od DX-a, ali od V50 vec nisam siguran. Pozdrav |
cestitam skore!
da ne kvarimo temu, u pravu si ... naravno to znam i sam da su dx-serije starije od v50 al za YS nisam bio siguran, al i to je tacno. 1988 YS a 1989 V50 ... jbga .. sta se sve secam, al sta sam rucao jucer - to sam zaboravio - idem u drugu temu da se zalim :lol: pozdrav |
posle duzeg oklijevanja i izbiranja ipak sam kupio behringer mixetu SL 3242 FX PRO 32 kanala novo i nov slev samson PG 3800 1100W -580 w na 8 ohn po kanalu a koristim za sada 4 kutije yamaha 15" po 300w i dvije lemove aktivne kao monitore po 300w pa sutra akoBogda radim svadbu i provjerit cu da li to dobro sljaka.naravno trebat ce mi i dva bass bina ali o tom po tom.
|
Posle duzeg dvoumljenja,izmedju ultimate i k&m spider stalka,ipak sam kupio spidera i nisam se pokajao...extra je u svakom pogledu!!!
|
Poslije dužeg vremena konačno ću 24 sata provesti u krugu porodice!!!
Za mene Nova Godina počinje drugog januara... ;) |
Ja sam kao i kolega Burli presrećan iz istog razloga što ću veče provesti u krugu porodice,mog najdražeg utočišta.Dakle osjećam se umorno i srećno.Pozdrav!
|
Izgleda da ne treba "trčati pred rudu", ja sam i sinoć u zadnjem momentu angažovan da ozvučavam nekakvog DJ-a tako da sam tek večeras proveo veče u krugu porodice pa se eto opet hvalim...:)
|
evo i ja de se pohvalim,novu godinu nisam radio ali 2-goga u subotu svirao i hvalaBogu zaradio bolje nego na bilo kojoj novogodisnjoj veceri a i moje novo ozvucenje me je odusevilo sa soundom.
|
resio sam da predjem na KORG:)
|
Miki vrlo pametno ;)
Aj da se i ja pohvalim PALA KOMPLETNO NOVA SKIJASKA OPREMA OD GLAVE DO PETE :) |
Zasluzio si je Mare!!! ;)
|
Lijepo lijepo!!!!!
|
evo sada sam se vratio kuci a od sutra tri dana dana ne sviram,sretan sam,ima da se naspavam ko covek .
|
Evo moram da se pohvalim i da podjelim radosnu vjest...Prije 10min me zvali sa firme što sam bio na razgovoru za poso i dobio sam poso OPERATIVNOG TEHNIČARA...Tako da sam presretan...Samo da kupim akumulator z auto,ode da častim kolege...Ova prekrasna 2010-ta godina već daje ODLIČAN start i radost!!!
|
alix nek je sa srecom,sta drugo da kazem.Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org