![]() |
Nabudzio sam PA50 nema dalje xDDDD
|
Momentalno sam u hindin han restoranu kod mosta u mostaru i papim neku karanemampojma sniclu. :D
Veliku raju imamo tamo i bit cemo u guzvi tako da ne garantiram da cu vas stic pohvatat. U mostar dolazim cesce pa se mogu javit lakse. :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Karadjordjevu sniclu? Nisi onda hercegovacki specijalitet uzeo :lol:
|
Nije Đorđe,al jako je slican naziv. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Citat:
Ali kao sto se vidi iz prilozenog,drugar @smuchac nije vegetarijanac. Ovo se ja malo zezam sa Dellom,da mi slucajno neko,ko je iz Hercegovine ne zamjeri.Mi se malo salimo na "regionalnoj osnovi".;) U Mostaru se inace,"karadjordjeva snicla" naziva "karadjozbegova snicla" u tamosnjim restoranima. Isto je jelo,samo drugi naziv. Tako,da si @smuchac,mozda pojeo tu "karadjozbegovu". |
Kakva kapula, mislis na "saransak"? :lol: Rastika, al' samo ako je voda iz catrnje :lol:
Ali ne bi se ja naljutio ni na sogan dolmu ;) |
Na sogan dolmu,onda,kod Mehe u ascinicu "Balkan" u Fejicevoj.;)
|
E ja ljudi moram da se pohvalim, sredio sam boje i ritmove na klavijaturi, i danas sam napravio prvu registraciju, sad mali odmor :D
|
Vi'sh Sejo, nije mi to daleko. Ja sam u Kralja Zvonimira, stara Ante Zuanica, tako da mi to dodje prakticki niz ulicu oko 300-400 metara, pa desno :)
|
Evo da se pohvalim kupio sam po treći put tritona le~a i prodo sam yamahu ex5
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org