![]() |
Kupio S3, nabudzio masinu sa i7 920, 16Gb ram. :)
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2 |
aj ja mogu da se pohvalim da sam uzeo X stalak napokon :D sad stekam pare na Dell-ov nacin za mikrofon ;)
|
Postadoh i ja punoletni građanin naše Republike... :D
P.S. Formula, nije samo Dellov :D |
Uzeo EV SB122, i mnogo mi se svidja, sto je lagan :D
|
Ustao u 3 sata jutros i naumpadose mi cevapi i to u lepini kao sto se pravi u bosni:D
Moram da se pohvalim.I posto sam imao jednu lepinu krenem ti ja da pravim cevape..Naravno imao sam i cevape koje sam neki dan mjesao i ubacivao sastojke koje treba i koje nebih sad da otkrivam:)Nakon sto sam ih izmjesao i oblikovao kako treba i onakve kakvi su lijepo poredam na tacnu i ubacim u ledaru da se zamrznu,a poslije u kesicu i ostavio tako da stoje dalje tu. Mogu reci samo da sam bio odusevljen jutros kad sam ih ispekao i poredao onako lijepe sa lukom u lepinu nakvasenu isto tako u vodu u koju sam ubacio sastojke,koje takodje nebih sad da odam:lol:a zatim zapekao kratko u poljevu u tavi gdje su se pekli9 cevapi..Moram da priznam takve cevape nisam dugo jeo i prema tome svaka mi cast kako sam ih odradio hehehe. Svjestan da sam odkrio pravi recept malo me je i strah sada ali sta je tu je,sad nema mrdanja=))=))=)) A ja zaboravi da kazem i ovo!Sad ovako punog stomaka idem malo da i odlegnem:lol:pozz |
@ zeljko.....
A koliko si utamanio tih ćevapa???? Al nemoj odat....=))=))=))=)) |
Nedas mi da odem da legnem..Pa onoliko koliko treba da bude u jednoj porciji i naravno i to nebih sad da odajem:lol:Nije to nista druze jos i corba od kiselog kupusa sa suvom svinjskom dobro raskuvanom koljenicom i par komadica slanine ceka za veceru da se pojede=))=))=))
|
Citat:
|
Ajme @zeljko....:(:(
pa tebe je jeftinije oblačit nego hranit.....=))=))=))=)) |
L-)Korg Pa 600B-)Korg Pa 600B-)Korg Pa 600B-):-O:winking::happy:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org