![]() |
EQ je dobra stvar da se ima u sistemu ali samo pod uslovom da se zna pravilno podsetiti...
Nije da pametujem ali pretpostavljam da je na ranijim mixerima uzrok mikrofonije bio baš nenamesten EQ Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ne pametuješ... upravu si. Tek kada sam na Yamahi ( EMX312sc) spustio komplet EQ pa skoro sve u donju poziciju jedva da sam mogao da krenem. Ali kažem Dynacord neverujem da bez ikakvih problema, pametovanja, znanja :) samo upali i teraj. Vredi se namučiti sa njenom kilažom, vredi svake kile.:D
|
'ajde da se pohvalim da sam u zadnja dva meseca zaradio $200 na pesmu "Od Vardara pa do Triglava" pa bih, posto je ovo Yu-Midi, predlozio svoje unapredjenje u, najmanje, sekretara :D
|
Sa tom pesmom samo unapređenje u mlađeg samostalnog referenta ili Sekretara SKOJ-a :)
|
A koliko si je puta odsvirao?
|
Retko kad, ali često je pevušim i rado je se sećam...
|
Izvinjavam se, pitanje je bilo upućeno za @sale_band...
|
@Gitar Čak 2 puta :)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Neki dan sam se žalio kako sam toga dana između ostaloga skršio nove naočale za vid. Nmam namjeru sad opet da se žalim kako mi je optičar "popravio" okvir i napravio "novo" staklo koje sam skršio jer s tim naočalama sad pogotovo ništa ne vidim. Ko da nije napravio ništa isto ili bolje.
Pohvalit ću se da idem u ponedjeljak na pregled u kliniku Svijetlost na pregled i ako Bog da 17-oga na lasersku operaciju pa da skinem te cvike jednom za vazda jer mi ih je puk kufer. Izbit će mi to veselje ponavljam ako Bog da nekih 1300 + 200 eura iz džepa ali nije mi žao. Pare ću posuditi jer ih nemam pa kako bude. Dosta mi je natezanja sa birokracijom i piškiću-kakiću doktorima. Javim se nakon pregleda nadam se u ovoj temi. :) |
A,kolega,da te pitam,jeli i dioptrija koja se javlja sa godinam moze da se tim putem skine.Pitam jer polako osecam da mi se hvata senka kad primaknem slova?
Znas li sta otome,kad smo vec u toj temi? |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org