![]() |
Ne utiče broj postova na dozvolu za download, već njihov kvalitet, da znaš, druže :)
Čestitke svima na novim uređajima, i na upisu na raznim fakultetima, nadam se da ću i ja sledeće godine postati student Pravnog fakulteta :) Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
hvala na informaciji al svedno ste zanimljivo mjesto za druzenje imam ja alternativno mjesto za download ovde sam doso specijalno zbog akorda :) i harmonije :P a to se vidi i bez download selekcije :P al svakako da ako dobijem pristup da cu da poskidam sve sto se tice yamahe xD pozz i cestike i od mene za faks :)
|
5 Privitaka
Cestitke svima na upisu i novim klavijaturama.
Ajd i ja da se pohvalim,pazario sam auto(na kredit),2012 vw golf R,a evo i par slika: |
Ooooo Mladjooo,svaka cas pravi momacki,uu 'bem ti lebac!!
|
Mladjo jesi li provjerio koliko ima mjesta kada se prednja sjedista nagnu skroz nazad :lol::lol::lol::lol: Nek' je sa srecom.
|
super ti je auto mlađo ...
koliko takav auto kosta ko tebe ? zanima me dali je skuplje ili jeftinje nego kod nas ... |
Jesam jesam, primljen sam, evo rekao tranzit umjesto mene, hvala :D
Čestitam Mlađo na novom autu :D |
Hvala momci,hvala.
@Tranzit Ima mesta dovoljno,deluje mali,ali nije :) @Romario Ovaj je 30000$,sa full opremom,presao 5000km,ima 2.0t motor,256ks I pogon na sva 4 tocka. Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Cestitam vam svima.
Mladjo druze fino autence.Nek te dobro sluzi.Poz |
Hvala Zeljkane silo.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org