![]() |
@tyros2- pa nemaš valjda 80 godina da ti je preostalo samo još desetak :D, lako ćeš prodati tu gigu i kupiti 2gb, bitno je da postoji opcija nadogradnje, a ako pričekaš neko vrijeme možda će proizvesti pločicu od 4gb pa ćeš cijelog pa3x postaviti u nju :p
@Milan$ - bezobrazluk ili ne, svejedno je, YEM-a nema do jeseni... A što se tiče usporedbe s Korgom, (kad već moram :D) prisjeti se problema koji su bili prisutni od samog izlaska 1, 2. Potpuna zakrpa je izašla dobrih godinu dana poslije. Ako tome dodamo bug s baterijom i neke "sitne" probleme s bootanjem od 7 minuta onda je sve rečeno. ;) Nisam ovo napisao kako bih rekao da Korg ne valja i da je Yamaha bolja. Samo radim usporedbu i čekam "odgovor" od Korga da izbaci novi "stroj" koji će biti dvostruko bolji od Tyrosa5. Ne, nisam ciničan. Kada bi se to dogodilo, na dobitku bi bili i svi zaljubljenici u Tyrosa jer bi se i Yamaha malo trznula. Ovako ostaje situacija, spava konkurencija - odmara Yamaha. ;) |
Onda ces osedeti cekajuci Godoa(korga) :)
|
Na (ne)sreću, već sam napola sijed i ćelav. :D
To ti ja kažem, zato se Yamahi fučka što nema YEM-a. B-) |
Evo naleteh mozda ponajbolja prezentavija tyros 5,mislim da je niko nije postavio
https://www.youtube.com/watch?v=7no76WxwGv0 |
|
Casper,potpuno se slažem.Peter Baartmans je zaslužio,u najmanju ruku,da bude 30%dioničar Yamahe...On je ubjedljivo najbolji prezentator kojeg sam do sad čuo,a čuo sam skoro sve(naravno,mislim na sve brandove)Pozzz....
|
1 Privitaka
Da malo oživimo temu (dok ne izađe novi YEM :D).
Al ga je lijepo szrezao, izgleda mu ne odgovaraju tipke. :lol: |
Uh ovaj ima Updateovanu klavijaturu ... :)
|
V2.0.1 to V2.1.0]
- Improved conversion of Tyros4 Custom Voices so that Custom Voices created by using Preset Voices can be imported. (Use firmware V1.07 or later of Tyros5) - Added the Pack Export function so that created Packs can be saved to a computer. - Added indication of wave file size for Audio Style(s). - Other minor problems have been corrected. izasao novi yem i os.... |
Konacno.. :) :) :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org