YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

ivangajic01 31.01.2016 11:53

Pozdrav Tihi,imas Waveform List na Rolandovom sajtu i PDF,ja sam odstampao i tako koristim.

tihi05 31.01.2016 21:47

Kako se upisuje postavka generalnog EQ i Comp-znaci mastering tools ?!

nesaband 31.01.2016 22:15

@tihi
ja mislim da si ti malo lenj.Uzmi manual pa redom deo po deo.

Ja nisam imao prilike da vidim EA-7 i da bilo sta radim sa njim ali verujem da je princip isti kao na BK-5.Ako se dobro secam mislim da ti imas i BK-5 pa mi nije jasno da nisi savladao osnovne funkcije Rolandovih aranzera.

Znaci Manual u ruke i zagrej malo stolicu.Nemoj da se ljutis i da mislis da imam nesto licno protiv tebe.

Ovo sto sam napisao ti je samo moj dobronamerni savet.;)

pozdrav i sretan rad

tihi05 31.01.2016 22:24

Ma Neso nisam lenj nego ne nalazim neke stvari u manualu ... šturi je a i skroz sitna slova a ja na blizinu losije vidim...pa boze moj zato postoji forum nego da dolazimo brze do stvari koje nas interesuraju-evo ja puno toga vec znam na ea7 i rado cu to sto znam podijeliti dok netko zapne :)

nesaband 31.01.2016 23:06

Potrazi u "Global" funkciji,mislim da ces tu naci podesavanja za master EQ i Compresor.
Dodato:
Pardon,pogledaj u funkciji Meni>Mastering tools pa tu potrazi podesavanja za EQ i Compresor

tihi05 31.01.2016 23:44

Neso nije to problem -problem je dok se podesi nema funkciju save kod toga nego je negdje drugdje...inace je malo zbrkan ea7-bk mi je puno brze "lego". Puno toga ima ovdje a i malo cudno je koncipirano...sve je lako dok se zna gdje i kako ....hvala na susretljivosti !

josipv 01.02.2016 00:21

Kako bi se Ea7 ponasao u bendu,tj.kako stoji sa editingom boja,koliko se boja moze sloziti jednom useru ili kako se vec zove?

tihi05 01.02.2016 00:34

Citat:

Originalno postovano od josipv (Post 286561)
Kako bi se Ea7 ponasao u bendu,tj.kako stoji sa editingom boja,koliko se boja moze sloziti jednom useru ili kako se vec zove?

Kao solo klavijatura jako dobro :)
Imas mogucnost staviti tri boje za solo i lijevo za podlogu jednu !
Sa solo bojama sam jako ugodno iznenađen !
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od tihi05 (Post 286558)
Neso nije to problem -problem je dok se podesi nema funkciju save kod toga nego je negdje drugdje...inace je malo zbrkan ea7-bk mi je puno brze "lego". Puno toga ima ovdje a i malo cudno je koncipirano...sve je lako dok se zna gdje i kako ....hvala na susretljivosti !

"otkrio" sam :) Jednostavno je :)

Dule007 01.02.2016 06:37

Mozes li da das uputstvo ili da i mi ostali " otkrivamo" ��

tihi05 01.02.2016 11:11

Kao sto rekoh klavijatura ima svoju logiku. Na dosadasnjim manje vise tu gdje radis bilo je ponudena opcija save no ovdje to odradi anonimni vrite taster-tetka za sve - on svasta nesto upisuje pa tako i master toolse.
Posto ima zapravo samo jedan user u master eq i master comp. bilo sta odradis tu ides na vrite tipku i on te upita da zapise to u user ... prijasnje postavke usera se brisu a nove postaju taj user. Sa user postavkama se klavijatura pali.
Eto to ti je to.

Trenutno vrijeme na Forumu 23:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org