![]() |
pozdrav svim novim clanovima! dobrodosli na forum :D
ovo za stare "zeke": momci procitajte ovu temu od stranice 14/15 i dalje gde se "plavkica" prvi put (po)javila na forum. ja sam opet procitao te stare postove i nasmejao sam se ko konj. fenomenalno! a komentari: jedan bolji od drugog :lol: preporucim te stare postove za one kojima je malo dosadan dan i ko zeli da se malo nasmeje! :lol: jos jednom: pozdrav svima! |
Dobro dosao Vlade!Zelimo ti lijep boravak na forumu,puno novih prijatelja posto ovdje ima veoma dobrih ljudi evo npr,kao sto je i grandia i marco i ostali. :)
PS-mali savjet...dobro procitaj pravilnik da ne bi imao nekih problema,Pozdrav |
:D hvala deki, inace mene si mogao da ubacis u grupu "komendijasi" ... sta da radim drugovi, kad se ne osecam kao 36 nego kao 16?:lol:
mogu ja da budem i ozbiljan al volim sale sa dobrim drugarima, a ovde ih ima dosta! |
Idemo i ja....
pOZDRAV ZA SVE KOLEGE .... EVO NESTO OD MENE *************************
|
E mene moja majko...Vladu sam dao savjet da procita pravilnik ali kolega fossil izgleda nije citao moj post :D
|
hvala svima, a pravilnik sam procitao:D
|
Zovem se Igor , a mnogi me znaju kao Gogi... radim u Artistu Banja Luka zadnjih 9 godina i dosao sam na forum da pokusam pomoci ljudima koji trebaju pomoc , kao i da zatrazim pomoc kada meni zatreba... Uglavnom su mi interesovanje klavijature... pozdrav za sve , a narocito za one koji me znaju...
|
Pozdrav za mog druga Igora.Dobro nam došao!
|
Dobrodoslica svim novajlijama.:):)
|
Pozdrav Igoru i javno da se zahvalim na nesebicnoj pomoci od njega.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org