![]() |
Mnogo mi se dopada nova pesma od Ace Lukasa - Ja ovaj zivot imam
|
|
|
sve jos mirise na nju,Parni valjak!!!
malo obnavljam repertoar:lol: |
|
|
|
kao prvo da vas pozdravim sve - ljubi vas vash drug grandia (to sam ja :D)
a specialno samo za moga druga zeljketa :) zeljko druze moj, nemo se brines da ce nase kolege da kazu da si pijanac - eve i mene tu sam :lol: nisam ni ja za bacanje ... |
Auuuuuuuuuuuuu hvala druze grandija na pjesmama bas su prave.:lol:..bravo...Ma nema problema druze kad kazu da sam pijanac sta ima veze to...gore je kad ti kazu da si kao zena:lol:
Kao da si znao druze grandija sta sam slusao sinoc za docek nove...sve sam ja ovo preslusao sinoc i polako pijuckao sa svojom zenicom...Najbolje je ovo kad Ckalja pjeva i kaze ono Nado,nado nado:lol:Svaka ti cast za izbor...Poooz A druga pjesma je za tebe aaaaa?Bravo Dodato: Sta kazes druze Grandija u ovom drugom snimku?...Sve cujem samo pjesmu ne cujem:lol: |
Joo
Dodato: joooooos te volim, Kako da ti javim, Ulicu i broj, nekada sam znao, O kako sam mogo, sve da zaboravim, Najvecu sam ljubav nekom drugom dao, O kako sam mogo, sve da zaboravim, Najvecu sam ljubav nekom drugom dao!!!!!!!! |
@zeljko
:lol: ma ja to samo ovako, posto sam postavio ove klipove gde nasi "avatari" pijuckaju po jednu casu, dve ... reko, ko zna sta ce o nama da misle koji nas ne znaju, a ovi nasi stari kompanjerosi znaju da smo fini ljudi :"> drugi klip ... kako ne cujes pesmu? pa vidis da i meni na uvo peva silvana (nek joj bude laka zemlja) ... a vidis koj sam ja smeker a svi kazu da sam mufljuz :lol: ne znam sad tacno sta mu to dodje, al definitivno nisam mufljuz:lol: pozdrav |
Nisi cuo kad on kaze da sve cuje samo pjesmu ne cuje...Oavaj sa tvog avatara u drugom snimku to sam mislio heheh...Bravo dobra ti i ova od Halida...Pooz
|
|
|
|
|
|
|
:))) golemo
|
Kako zvuci ovaj Pa2x :-O Postovanje!
|
Emire to sto ti cujes da je dobro,to je zbog zive darabuke,a ritam je fabricka postavka,nista tu nije specijalno,al je dobra fora sto lik svira darabuku uz aranzer.
|
**
|
.♥♫♥.____________.♥. * .* ..
________________.♥♫♥♫.______-.♥♫♥. * .* . * . ________________.♥♫♥♫♥._-.♥♫♥♫. * .* . _______________.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. * . * . * . * . __________-.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. * .* .. |
Thanks
Citat:
|
Ne, pa ti sa samog prelazka na Korg, automatski prelazis na bolje :lol: bar pored meni ;)
|
A jel? :))
|
E ovo je rock... |
|
Trenutno slusam, tj. Gledam janijev koncert u akropolisu... Ufffff
|
A ja u zadnje vrijeme slusam samo Enesa Begovica:lol:Poooz
|
|
Ma bre kakav rep, zabavna itd bezveze.
Ja se najezio, uhh. Ista je pjesma, dva razlicita pjevaca. Ala vera Sabo i Rifate |
|
Jana dva nanana joj Janjci moja. Najbolja je |
|
**
|
Slusam JV radio!
|
|
Eros Ramazzotti -Un emozione per sempre
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org