![]() |
nema hleba od svirke :lol:
|
Nema hleba mozda ali ima proje,dosta brate:)
|
Nisam svirao ni docek ni 1. januar, ali sam svirao svaki dan nedelju dana pred Novaka, uzeo sam para k'o za dva doceka, sto na struju, sto akustika. Inace, doceke ne sviram vec 6 godina. Necu ni da ih sviram dok mi deca ne odu sa drustvom na docek.
|
e naznam da li da se hvalim ili zalim sto sam prihvatio svirku u diskoteki na njihovo ozvucenje ali sa mojom mixetom,sve je bilo ok sto se tice raspolozenja i stimunga ali brate oni njihovi subovi (BAS BINOVI) su me rasturili jer sam izgubio kontrolu na efektima heheh.snimao sam sa svojom kamerom pa slusam snimke hehe sve je u basu tesko nadzirem zvuk solo instrumenta.
|
Hajro postavi te snimke da imamo sta slusat:)
|
imao sam namjeru postaviti ali su snimci predugi jar su sa kamere a ja neznam izsjeci i skratiti snimke .
|
Poslije punih 17 godina sam mislio da ću jednu Novu Godinu presjediti u kući, međutim upravo sam dogovorio svirku privatnog karaktera kod najjačeg privatnika u kraju tako da se nadam berićetu...
Inače riječ je o pravoslavnoj Novoj Godini koja se proslavlja 13-og januara a još jednom se pokazala moja teorija da je najbolje biti na "stand by-u" do zadnjeg momenta i da tada ulijeću najbolje tezge... |
Evo da se i ja pohvalim.....
kupio sam novi mikser Peavey XR 1212 |
Bravo,Svirko,cestitam.Da sa njim zaradjujes bar 1212e,NEDELJNO.
|
srecno svirko jarane i da zaradis jos za bolju mixetu jer sam siguran da znas da radis i zaradis.
|
hej ljudi dosao sam kucI!GUD MORNING8-}
|
Bravo Mimiki!Ja sam dosao u 7.00h.Zato sad izgledam kao strasilo.
|
Dobro jutro radni narode!!!!
Nek ti je sa srecom Svirko i da je isplatis na prvoj svirci! |
Evo da se pohvalim, danas sam uzeo novi lap top Dell Vostro a840. Namenio sam ga samo za svirku tj. muziku uopste. :)
|
evo malo se pomera u pravcu posla zahvaljajući pjesmama koje sam imao namjeru prodat drugima ali niko ih nije htio
pa ih ja onako u demo verziji ubacio na intrnet i ljudi su se našli u nekim pjesmama već sam neke solidne svirke odradio naosnovu toga sad 23 .1 putujem u innsbruck a imam i nekih upita od kolega dali bi mogao odraditi pjesme i za njih nisu neka zvučna imena koja mi traže pjesme ali polako nemože sve odjednom pjesme koje sam radio i ubacio na internet to sam uradio jer sam više puko vukući druge za rukav sebe nesmatram nekom pjevačinom al eto ljudima se dopada a to je glavno možda sam puno više dobio nego da sam prodao pjesme |
E, sad mogu i ja konacno da se pohvalim. Polozio sam konacno ÖIF test, ljudi koji zive u austriji znaju koja je to muka. Test polazu novajlije da bi dokazali znanje nemackog jezika, tj. da vide da li si se dobro integrisao. Posle 3 i po meseca kursa, vala konacno da i to skinem sa vrata. Najgora je stvar sto to pre nije moralo, a sad je pod OBAVEZNO, pa sam se prijavio sto pre da skinem to sa dnevnog reda, i sad konacno mogu da se opustim.
|
cestitao sam ti jucer preko msna, ali evo naravno i ovdje, bato svaka cast ;)
|
Hvala ti dell batice od srca :) Juce me je nesto net zaebavao, izbacilo me i nikako vise nisam mogo da se ulogujem pa sam odustao.
|
Svaka cast na polozenom ispitu!!!!
Imam jednu molbu! Treba mi prevod sa nemackog ,pa ako si slobodan da mi to zavrsis a? :D |
@milanceshow, hvala puno brate. Nije problem za prevesti, mada nije sad bas da znam akademski, ali ti mogu uraditi koliko znam. Samo nemoj da je nesto sad od 100 strana hahaha... Stavi na rapid pa mi posalji link na pp, nema frke, koliko mogu ja cu pomoci.
|
@Milanche
Pa obzirom da je drug @yamahapassion sada "dobro integrisan",taj prevod ne bi trebao biti problem....;) |
@yamahapassion
au brate znam dobro kako ti je bilo ja sam ga prosle godine zavrsio al meni je bilo lahko posto poznajem jezik... al znam za ostale da su se napatili... gore je ono dok dodjes nakon posla na kurs pa onda na to sve molis boga da te neupita nesto :D... u svakom slucaju cestitam... |
@armin: 100% si u pravu... Ali to je sad sve iza mene hehe.
|
Pozdrav
5 Privitaka
evo posto se nisam dugo hvalio (nije mi karakter dozvoljavo) :)...
da podjelim par slikica sa vama. posto sam se proso svirke,i rasprodo sav alat,uzeo sam sebi novu zvijerku pa sa njom se druzim...... slikano u austriji... |
Aaaaaaaaa.....
Mario, pa to si ti neki dan preletavo iznad mene......:D doduše, nešto je bilo krivudavo, reko šta ja znam.....možda tako mora bit.......ono-......lupinzi....i to..... |
hahahahaha...jesam ja za lupinge ko zaba za evroviziju!
znaci ti si taj lovac koji je puco!? |
Razmisljao sam da li ovo da pisem u ovoj temi ili u onoj tuznijoj. Ali, evo ipak ovde.
Danas je u Pozarevcu bilo organizovano polaganje za dobijanje licence ispred komisije SEMUS-a, tako da cu uskoro dobiti licencu i bicu zvanicno muzicar. Predpostavljam da ovih 20 godina svirke iza mene kao i da nisu postojale, cim sam radio bez licence. Nisam mislio da se hvalim sto sam polozio ispit, malo bi sramota bilo da sam pao posle tolikih godina. Hvalim se sto cu po dobijanju licence dobiti i zvanje "Samostalnog umetnika". E, to mi vec puno znaci. |
@ Caka012
Kolega cestitamo u svakom slucaju,da se zna da i mi nismo repe bez korena :D Salim se malo...skoro 20 godina imam tu licencu i osim redovne clanarine koje se uvek sete da naplate (oko 6000 godisnje,tako nesto) nisam jos video neku lepu stranu svega toga...a pise mi cak "vokalni solista i instrumentalista", u jeeeeeeeeee...:lol:=)) |
@Mario,
vidim da imaš Paraglajder KOYOTE, Jel to zavija dok letiš? A ovo za pucanje....hm....nisam bio to ja....... To mi je bio susjed. Ja sam taman pripremao PAM, al već si onda odletio dok sam ja to instalirao i zauzeo položaj........:D |
@Al bundy: U kojem delu AT je to slikano? Da nije Arlberg ili Vorarlberg?
|
@caka, čestitke!
Ja imam puno diplomi, obavjesti o uspjehu iz privatne muzičke, e sad me zanima dali je to dovoljno da bi dobio neki taj "muzički certifikat", zna li ko?! |
Nije prijatelju!
Bar kod nas, možeš imat i Akademiju završenu, niko te ne hebe niti 5%. Tretiraš se kao da nemaš ništa. Da bi stekao neka prava, koja btw, i nisu bogzna što, moraš se učlanit barem u Hrvatsku glazbenu Uniju |
Ljudi,pa zivimo u razlicitim drzavama pa ne mogu biti svuda isti uslovi.:confused:
|
@ jeftabgd,
jesu druže moj različite države, al,s oproštenjem, sve su nas nabili u ista govna i upropastili do temelja. S pravima onakvima ili ovakvima. |
@ SVIRKO onaj kojot je puno zavijo pa je moj susjed zauzeo polozaj ko i ti i uspio da zapuca.nema ga vise.
ovaj je neki novili tako nekako,ali nije bucan :) @ YAMAHAPASSION jest,u Vorarlbergu je slikano.Au,Schoppernau Didamskopf...ako ti to nesto kaze. al mi njuh nesto govori da ti je poznat ovaj kraj :) |
@Al bundy: hehehe, pa kako da nije komsija :) Tu sam ja isto blizu, nekih 50ak km od tebe.
|
@Svirko-Apsolutno se slazem da su muzicari u losem polozaju u svim ovim nasim banana drzavicama,nego je Caka pomenuo tu licencu koju izdaje udruzenje koje je do skoro vodio Branimir Djokic a ne verujem da nekoga u Sloveniji bas briga za Djokica i njegovo udruzenje.A u svakom slucaju na svakih par godina se neko seti da mazne lovu tako sto ce da proglasi nevazecim postojece licence i da provali kako su te neke nove one prave pa da svi treba ponovo da polazemo.
|
Jutros mi stigao USB MIDI kabal narucen preko interneta iz US and A. Posle 24 dana narudžbe. Džab džabe je izaslo. A u NS isti takav je 8x skuplji.
|
Zavrsio sam sa ciscenjem snijega za danas:pSad kad bih kolaci padali s neba nebih vise izasao napolje:confused:
|
postao sam vredan clan drustva... sa zadovoljstvom drago mi je :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org