![]() |
zivio sam u njemackoj i znam kakvi starosjedioci prema nama "auslanderima" znaju biti, srecom to su samo rijetki zaguljeni pojedinci koji imaju neke svoje principe, a ko im izgradi sve nego mi iz Yu sunce im njihovo j... :) Boza, drzi se, sve ce biti uredu ;)
|
samo da ne ispadnemo u offtopic - mozda nova tema: "yu i inostranstvo" ili "zivot kao gastarbajter" :lol:
@armine druze to sam i ja mogao pisati al sigurno postoji neki korektni naziv za tu rec zastitu stanara (moja greska - ne stanovnika) al meni nikako da padne napamet ... nije bitno - znamo o cemu je rec ... @delboy marnele u pravu si sto kazes - i ma i dobrih ljudi po inostranstvu. ovaj lopov s kim se yamahapassion bori, ne pripada toj grupi. sto rece sekula tj. ja, "sunce mu kalaisano shvabsko" :D @yamahapassion druze ne daj se, i ako te ne mrzi javi se sta si ponedljkom uspeo u vezi stana. ja ti zelim sve najbolje :) pozdrav |
Ne daju mi djetetu novi pasos...popizdio sam nacisto:(Sad treba ovo..sad ono i nikako da skupim sve papire.
Stvarno ovo je ludnica sa ovim nazovi drzavama:rolleyes: |
Eo da vam se javim, uspeo sam nekako da izgladim stvar. Ostajem kod starog gazde do daljnjeg, a moguce u skorijoj buducnosti i neki svoj stan na kredit da kupim posto mi je vise pun k.... jebavanja po stanovima. Svakako placam debelu kiriju, pa onda kad vec placam, znacu da dajem pare za svoje.
|
Nek je sa srecom druze..Poooz
|
Teba da krenem da pakujem opremu za svadbu i odjednom mi je muka,boli me glava,stomak,spava mi se aaaaaaaaaaaaaaaa...:-&>:P
|
Nije valjda trema ? =))
|
Ma jok...kičma trans :lol::rotflol:
|
Poludio sam sunca mi, trazeci neku ljepu rumbu. Trazio sam po setovima sto sam skino sa sajta aman nit jedna rumba sto fino zvuci, Da ima ljep ritam..
Aman ako neko zna za neku rumbu. Molim te pisi te na privat. Upitanje je korg 50/60/80 treba mi vasa pomoc da rijesim problem. Hvala |
Bas nema ni jedne rumbe da je dobra jel?Kako to kad svi kazu da za korg pa 50 nema sta nema.poooz
|
,.,
Ljudi greshe..:D:D
|
zeljko ma razumijem te. Ali tesko je naci nesto fino, da se uklapa u svaku pjesmu ako si me razumio.
|
Aha to mozda.Ja ne poznajem te klavijature ali sam citao da je hvale pa zato kazem..Pooz
|
pa zar nakon 1426 download-a nema ni jende rumbe???
a ritam tj u ovom slucaju rumba da se slaze sa sve i jednom pjesmom je nemoguca misija |
Odbijen sam za englesku vizu(i cela moja porodica).Kao nisam ih ubedio da necemo da im se uvalimo tamo.Znaci Englezi su takva ####### da je to strasno.Btw,ta operacija me kostala skoro 400e.Ali mogu da se zalim u sledecih 28 dana.Nadam se da ce sad da mi posalje garanciju prin Carls a mozda i kraljica licno.
|
Predaj Brate za Ameriku,daju lagano na 10 godinica ;)
Ja sam u Englesku išao devedesete,ladno bez vize ( a trebala je),beše onaj crveni pasoš, i na aerodromu " Hitrou" odvoje one sa i bez vize na posebne ulaze i davali su nam po 6 meseci boravišnu vizu,posle se javiš ako ćeš da produžavaš ostanak...tada to tako beše a sad se sigurno mnogo toga promenilo |
Ja sam na PA50 imao extra rumbu (Lukas). Mislim da sam je cak okacio u download. Ako je ne nadjes, reci da ti posaljem sve setove od PA50 koje imam, pa prekopaj...
|
@ Nemanja88
Jesi li siguran da si pogodio temu? :confused: |
nije, cini mi se na prethodnoj strani da se neko zalio na to da nema dobre rumbe, inace Jefta zar ne mozes sa srpskom putovnicom ici svugdje u EU na 3 mjeseca?
|
@Dell
Da li je Engleska clanica EU? :) |
Kolega se zalio da ne moze da pronadje dobru rumbu, ja sam samo hteo da pomognem, ali ne znam zasto se moj post tek sad pojavio, a bio je poslat neposredno nakon njegovog :-?? ?
|
I ja se moram opet pozaliti..Dao sam otkaz sefici jer me krivi da sam ja pokvario kosilicu:lol:Koja fukara od zene!!!
Upalim neki dan kosilicu a ono dim iz nje i poce smrditi,a ja odem kod nje da joj to kazem a ona tako...Onda se ja pokupim i kuci:)Sada ostado i bez onih 400 eura.jbg...Naci cu valjda opet nesto...Poooz |
Vize
@milanche
Engleska josh nije clanica...... ali se proculo da se tajno kandidovala :lol: |
To mi je i d3llbQy_DM rekao!!! :D
@d3llbQy_DM Objasni Jefti da po zakonu EU,on iz Srbije moze slobodno putovati u Englesku.I to na 3 meseca!!!! :) |
ispricavam se, nije Engleska nego Velika Britanija je clanica europske unije :lol: :lol: :lol: , ja sam mislio da se i kod vas liberalizirao vizni rezim pa da se moze tako, znam da s hrvatskom putovnicom moze tako, kako to ide kod vas? Ili si ti bas neku za boravak trazio, nisam upucen a petljam se :D :D
|
I ja se ne razumem!!!!Samo pitam!!!! :)
|
:lol:
|
Evo da se pozalim!!!!Od ovog Della ima da umrem od smeha!!!! =))
|
Pa jeste clanica EU ali nije u schengen zoni... to je problem ako me secanje ne vara.
|
suti Milane ima da te kazem zeni sve sto radis, i za onu moju rodicu :lol: :lol: :lol: :lol:
|
joj Zeljko, evo sad citam tebe, i ne mogu da verujem. Istu sam situaciju i ja doziveo juce. Krenuo dim iz kosilice i ulje pocelo da curi, samo sto ja nisam dobio otkaz nego je otisla kosilica na reparatur :lol:
|
@zeljko
Ako si dobio otkaz,zalosno je stvarno. A ako si ti dao otkaz,odnosno napustio posao,onda si pogrijesio. Drugi posao se trazi dok jos radis,ako nisi zadovoljan. Ovako ces ga morati traziti sa ulice....gadno druze....:( |
Salim se Dell........ne ljutis se valjda!!!! :)
|
ma kakvi :D :D :D
|
Milane,ne bih ja previse vjerovao Dellu.;)
Ako si ga slucajno naljutio,a posto zna tvoju adresu,moguce je da ti stigne neko kompromitirajuce pismo,a ti ne budes kod kuce.:) Ova omladina je opasna....!!!! |
Nece valjda,inace ce ona njegova rodica sve da plati!!!!I to vise puta!!!! :)
|
hahahahhahahahaha Sejo ne potpaljuj, kad smo kompromis napravili ja i cika Milan :D :D :D :D :D
|
Juce, svadba pod satrom, bilo je jedno 45°C, strasno, nemam pojma kako sam izdrzao i prvi put sam video da se kutija zapalila, pusilo se iz nje k'o iz lule... Video sam kad "vrisne" drajver i to, al da dim kulja, nisam nikad...#:S
Dodato: Da i bio je jedan sljam od pevaca i coveka, kakve ne zelim u zivotu da poznajem, koji se na kraju okrenuo kao najvece g***o i otisao bez reci, pa bar zdravo..., al' ni to. Inace je lokalni pevac koji ima snimljenih albuma, pa je dosao kod gazde "drugarski" i to popodne, a mi gulili od 09h i na kraju naravno delio sav baksis sa nama i to se privukao kao neko kucence, onako sa podvijenim repom. Sljam onaj jadni! Eto, sad mi je lakse kad sam vam rekao...:D |
Juce sam imao tezgu u restoranu gde je kapacitet oko 200ljudi,a samo neke 2 klime bile,kao za kucnu varijatu,a posle su i te dve ugasili,jer nije bilo efekta!!!!! :S
zamislite kad neko udje i izadje obucen iz bazena...e malo sam bio bolji ...:D Dodato: Malo pre mi otisao klinac na bazen,a ja jos malo pa idem da sviram rodjenje deteta,kucna varijanta,ali bez klimeeeeee!!!! :S trenutno je u Beogradu 32 stepena |
Blokirao mi PA60,ne znam sta da radim,ne smem da mu os preinstaliram.Hocu se ubijem.:(:(:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org