![]() |
Da to jeste Jevta,gitarista je Goran Jovic-placko a onaj mali crni je Goran Todorovic-cuveni Murta
|
1 Privitaka
Evo da obnovimo temu, trenutna slika sa montiranja u diskoteci Loco u Novom Pazaru. :)
Sent from my LT18i using Tapatalk |
Super izgleda, samo, koji ce ti *** dva aranzera? Nemoj da me pogresno razumes, nisam ljubomoran (mada ima i takvih) samo mi je nelogicno....
|
Ne bih ni pomislio tako nesto, pitanje je na mestu. :)
Vidis, tyros mi je sredjen bas onako kako treba za svirku kojom se bavim, sve je detaljno uradjeno i iznivelisano tako da njega uglavom koristim i dalje. Ali, njemu fali dobra harmonika, dobar narodnjacki sax itd. sto ima za korga na pretek. Tako da dok ne sredim Pa3x onako po mom meraku, da zvuci kako treba i kad svaki detalj bude na mestu tyros ide u penziju, zasluzeno nema sta. :) |
Alal ti ćufte! Ja imam PA3x i M3 sa svim mogućim bojama, tercama itd.
Za zadnje 2 godine sam dva puta poneo obe klavijature na tezgu... Valjda godine.... :) Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Kad se prelazi sa neke platforme jednostavno moras nositi 2 aranzera... Ja sam svojevremeno nosio i pa1x i G1000 :O... Dobrih 6 meseci.
|
Vex care. :) U pravu si, nesigurno je oslanjati se na nesto sto je novo i sto ne poznajes dobro...
Sent from my LT18i using Tapatalk |
Vex, o si kombija iznajmio samo za te 2 klavijature hahha, ko dva sanduka 300kila =)) ... :p
|
Mani... Muke su to bile...
|
1 Privitaka
Nova banda odabrana...ja sam drugi s lijeva, moj stari do mene desno, i ovo su dva nova člana, bubnjar skroz desno, i drugi klavijaturista skroz lijevo..
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org