YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

smuchac 06.09.2013 13:12

Jackpot imati posao danas a o povišici da ne govorim. Meni su plaću na godišnjoj osnovi skratili za oko 5000kn ilitiga 700 €.

sinisa35 06.09.2013 22:38

Aj da se i ja malo hvalim ali necu opremom jer sam napisao u rubrici koju opremu posjedujete.Napisacu sa kojim pjevacima sam radio kao klavijaturista naravno onih kojih se sjetim.

Nedeljko Bilkic-neki vasar mislim

DJ-Krmak

Zorica Markovic-vasar u Prnjavoru

Vesna Zmijanac-diskoteka u Posusju

Seki Turkovic-neka kafana vise se i ne sjecam gdje

Sejo Kalac -Orhideja u Kotor varosu

Sanja Maletic Orhideja

Vesna Mrak

Jelena Brocic -8 Mart neke godine
hotel nacional Prnjavor

Saban Saulic -Banjaluka

Ana Bekuta - jedna nova godina na trgu Banjaluka

Boban Zdravkovic -nova godina trg Banjaluka

LJuba Alicic - restoran pecina Banjaluka

Jasar Ametovski-restoran Globus Hrtkovci kod Sapca

Dejan Matic -orhideja Kotor varos

zeljko 07.09.2013 23:43

Evo me popio par pivica i odmah nekako bolje vidim:lol:

tranzit 07.09.2013 23:57

I sam sebi nekako ljepse izgledas, je l' da ?

zeljko 08.09.2013 01:31

Ko lutkica samo steta sto ce kratko potrajati,vec sutra opet stara prica i opet ista faca s nosem ko krompir koji se polako kvari pun dlaka Koje prije nisam imao dok sam bio mlad=))=))=))

tranzit 08.09.2013 03:23

Fuj, fuj, fuj... hahahahahaha.

mladenkom 08.09.2013 03:45

Naravoucenije Zeljko,ne ispustaj pivo iz ruke :)

Sent from my R800x using Tapatalk 2

zeljko 08.09.2013 05:43

Ma ni to ne mogu,da ne ispustam pivu iz ruke jbg.Ja sam izbjegavam da svaki dan pijem a kad pozelim koju i kad popijem meni lijpo jheheheh.Inace svaki dan popijem najmanje jedan Redbul a Alkohol stvarno samo onda kad mi se ceifne a onda znam popiti najmanje 10-tak piva a ponekad i koju ljutu uz,pa onda opet nista po mjesec pa nekad i po dva mjeseca ne pijem itd.Znaci hvala bogu jos uvijek nisam od onih alkoholicara koji kad ustanu moraju da nastave sa alkoholom ili sl.Poz

mladenkom 08.09.2013 05:59

Ma salio sam se.Ja sam pio red bul svaki dan po 2-3 na dan,i to 3-4 meseca.Onda su nasli nekog naseg decka,mrtav u kamionu,stalo mu srce,pored njega 5-6 praznih konzervi red bula Od tad ga vise ne pijem.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

zeljko 08.09.2013 06:06

Uh jbt.i ja zderem to smece puno a moram priznati da mi bude u zadnje vrijeme nekako lose ponekad a jednom sam mahmoran poslije puno piva Koje sam popio drugi dan ujutro i Redbul popio i skocio mi pritisak na 180 kad nisam crko hehe.Izgleda stvarno ne valja taj Redbul,moracu i ja to pokvariti i bolje popiti pivu jednu nego to smece.Poz

Trenutno vrijeme na Forumu 09:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org