YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Style - sve o izradi i obradi Yamaha ritma (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26556)

qiqone 02.12.2017 15:30

Citat:

Originalno postovano od casper (Post 299092)
Vidim da te interesira ovo područje pa ću malo utrošiti vremena da ti pojasnim zašto sam baš na primjeru Funk ritma prikazao ove detalje. Odmah da ti "priznam", ova konačna verzija, Funk Best je u stvari original tvornički postav. Samo sam na kraju nešto izmjenio s efektima, ali samo zbog toga da dodatno naglasim taj detalj, a ne zato što ovaj tvornički nije dobar.

Casper...hvala Vam još jednom. Interesira me i vidim da stvarno su ljudi ovdje voljni pomoći. i to je super. iskrenost i otvoreni razgovor uvjek igra, ova ostala muljanja ništa.

Dobru foru ste učinili sa tim pokusom u vezi Funk ritma ;).

Ja ču po teoriji dok ne skupim za Genosa,a do onda če ketron sd1+ morati biti u funkciji. samo je star već pomalo, 15 godina je tu. Ali eto, vrijeme trošim korisno sa korisnim ljudima.

Hvala!!!

palas 02.12.2017 15:46

Ok. Lepo, korisne informacije. Ali mi opet nije jasno da li ja u tom formatu mogu nesto vise raditi sa semplovima ili mi je isti djavo kao i sa wav...
Mislim ako ga exportujem iz nekog sekvebcera kao sf2..
Dodato:
Da li taj sf2 sadrzi nesto vise u odnosu na wav...kao mogućnost. Zasto bih mi inace bio potreban kao takav?

casper 02.12.2017 15:57

@gigone - SD1+ je sasvim dobar instrument, i dan danas.
@palas - nije ništa više od wav-a, nekome se ne da unositi sve pojedinčno, pa onda to obrađivati, jednostavo unese sf2 i dobije u paketu sve što mu je potrebno

palas 02.12.2017 16:03

Primetio sam da sf2 ne mogu naknadno u yemu da obradjujem.

qiqone 03.12.2017 12:39

Citat:

Originalno postovano od casper (Post 299131)
@gigone - SD1+ je sasvim dobar instrument, i dan danas.

Ma dobar je....samo što mi zna napraviti neke gluposti kad možda malo prebrzo odrađujem neke stvari pa se zablesira ( ne na svirci...doma). U pratnji mu se u 0,001% repertoara na momente izgubi bas na sekund ( i nasvirci i doma :confused: ) ...i tako nešto svašta. A možda bi ga trebao i servisirati.

palas 03.12.2017 12:42

Sviram yamahu vec 10godina. Ali ketron sd9 bih bas voleo da mi se nadje...

Landison 08.12.2017 17:36

1 Privitaka
Pokušavam napraviti uvod pjesme na INTRO 3.

Uvod sadrži i harmonijske promjene.

BASS i PAD sam uspio riješiti tako što sam ih transponirao pomoću XGW-a,ali CHORD1 ne mogu nikako.

CHORD1 je MEGA Voice Guitar.

casper 09.12.2017 01:18

Stavi mu odgovarajući SOURCE ROOT.

Landison 09.12.2017 14:32

1 Privitaka
Pjesma"Jedan život malo je",grupa "Prva liga".

Uzeo sam nekakav već postojeći INTRO3 bez harmonijskih promjena s namjerom da ga editiram tako da dva puta promijeni akorde H i E(sviram iz E).

Solo gitaru sam odsvirao i ona svira točno(Phrase 2).

BASS(postojeći) sam tranponirao(-5) i svira točno.

CHORD1 i PAD(postojeći) sam isto transponirao(-5),ali ne sviraju točno.

romario 13.02.2018 19:36

Zašto mi ne pamti promjenu volumena traka kad editiram style u mixmaster i xgworks?

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Trenutno vrijeme na Forumu 21:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org