![]() |
Cao svima,moze se reci da sam nov na forumu (registrovao sam se pre mesec i po dana)ali pratim forum vec duze vreme.Sto se tice mog sviranja sviram tek godinu i po dana i u pocetku sam ucio lestvice pa posle i akorde uz neke decije pesmice sto me je dosta namucilo(a i smorilo) pa sam i razmisljao da prekinem jer sam mislio da nikad necu nauciti ali sam video da se vezbom sve moze.Poceo sam da skidam pesme skinuo sam oko 50 za sada.Forum mi je mnooogo pomogao(i zahvalan sam zbog toga).Imam Korg pa500 i toliko o meni!!Pozdrav svima;)
|
pozdravljam te u ime yu-midi teama, vidim vec si imao problema s pravilnikom, tako da temeljito ga procitaj, da me bude problema ;)
www.yu-midi.com/forum/faq.php |
Dobro dosli svi novi clanovi na forum.
Nadam se da cete biti aktivni i da cemo se lijepo druziti. Pozdrav, |
@dellboy
Postavljao sam neke vec postavljane teme !!:">Zaboravio sam da napisem,od tih mesec i po dana,3 nedelje sam bio Banovan!!:lol:Nadam se da toga nece vise biti!!Pozz |
Pozdrav svima.....
Pozdrav svim kolegama,
da se predstavim,ja sam slavko,registrovan kao canakorg. Registrovan sam nesto vise od godinu dana ali nisam bas nesto puno aktivan,zbog vremena.Muziku volim i bavim se u slobodno vrijeme koliko uspijem odvojiti,sviram klavijaturu i posjedujem Korg PA50.Jako sam zadovoljan yu-midi sajtom i volim ga posjecivati svaki dan jer ima puno dobrih i interesantnih stvari tj.tema Pozdrav svima od mene..... Canakorg ;) |
;)Evo,postovani kolege muzicari,dosao je red na mene da se i ja predstavim.Zovem se Nenad,zivim i radim u Traunu(Austrija).Sviram od svoje 5. godine.Poceo sam na harmonici,da bi poslije presao na klavijature.Od instrumenata posjedujem korg pa 50 i n 364.Za neko ozbiljnije muziciranje nemam bas puno vremena zbog prirode posla koji obavljam,ali se nadje vremena da se odsvira kakva manja festa i sl.Ovim putem pozdravljam sve clanove foruma i nadam se da cu i ja dati svoj skromni doprinos u okvirima svojih mogucnosti.Jos jednom,lijep pozdrav svima,forum je super i samo dalje tako!!!
|
Evo,da poželim dobrodošlicu svim novim članovima foruma.Nadam se da ćete imati dosta koristi od ovog foruma i obratno.Pozdrav!
|
Tim Yu-midija vam zeli dobrodoslicu.
|
Ja san Mile Ivičević! Iman 15 godina iz Vrgorca sam! Sigurno sam među mlađim članovima! Idem u Glazbenu školu za klavir....sviram klavir,klavijature,u zadnji par mjeseci harmoniku(koja mi se jako dopada),pozdravljam sve članove i nadam se vašoj poodršci i naravno ako je u mojoj moći da ja vama ikako pomognem!
|
eh, umalo pa Hercegovac :) pozdravlja te Hercegovac u ime yu-midi teama ;) vidim sviras weltmeisterke ko i ja, ako ti treba pomoc oko casia sto se ritmova tice, samo se javi ;)
EDIT: Uh, tek sam sad vidio da je Casio PX 100 elektricni klavir :lol: :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org