![]() |
Ovo moram da se pohvalim...Ovu Subotu sviram u kafani koju čekam punih 5 godina da dobijem priliku da u njoj radim...Dakle nekad mi je ova kafana bila SAN snova jel su jaki potrošači i bajni bakšiš...Pa sam sad dobio priliku da radim u njoj i to sa 2 pevačice...Prva je moja kolegica Dijana a druga je gošća iz Beograda...Kako se zove i ostale detalje ću da napišem u Nedelju kad dođem sa tezge a mislim da je većina kolega sigurno poznaje,a pogotovo mislim da Jefta zna SVE pevaljke iz njegovog regiona...Pa da vidimo i taj cirkus...;)
|
Ehh ewo da ne otvaram novu temu,,,,da se pohvalim da ja i "harepa50" idemo zajedno u razred, u Srednju Muzicku skolu u Sarajevu...Et toliko od mene u ovoj temi,,,haha,,xD
|
sastala se dvojica s yu-midia :) mnogo mi je drago zbog toga, bacicete koji demo ;)
|
eeee naravno,,,,,bice nam cast,,,,da vidite kako na klaviru narodnjaci idu,,,,hahaha,,,,LoL
|
Da se pohvalim da sam konacno danas poceo da koristim trenazni bicikl i kosu klupu za trbusnjake koji mi stoje instalirani u kuci vec dobrih godinu dana. Vec se navatala prasina na njih hahaha.... Prvi trening je protekao bez ozbiljnih incidenata, a za upale cu videti sutra ujutro :lol:
|
stavi ravni bench to ti treba :)
|
Malopre sam dosao sa tezge, a hit pesma je bila "Kosi tata, kosim ja"...:lol: Jos sam pod utiscima....:D
|
posle velike muke i nedoumice ipak sam kupio PA80 i ostavio TR-a ,nista od pa1 i pa800,tako uletelo:)
|
>Nek je sretno i da te sluzi.pooz
|
@Alix-Verovatno se radi o Ireni Petrusevski.Radila je tu i novu 2009 i 2010.
|
da se pohvalim i ja.... u subotu sviram u jednom kaficu, (nastupam sa klavirom) i cisto akusticno pratim jednu curu koja peva wooow, i sviram norah jones, i jos neke cool stvari..pravi piano saloon feeling.:) Mare |
Zamenio sam harmoniku u nekoj transakciji.Mislim da je ova za nijansu bolja od predhodne u svakom slucaju bilo je bez ikakve doplate.
|
Verovatno i onaj drugi to isto misli, jer inace ne bi menjao glavu za glavu...
Znaci, obadvojica ste srecni. |
Moram da se pohvalim!!! prije 3 dana cackam uvo onim stapicima za usi,kad odjednom zacepi se i 50% do danas nisam cuo na lijevo uvo,a vec oko 2 godine mi se desavalo kad zaronem u vodu da mi udje voda u usi i zacepi se.Hajd reko da napravim termin kod doktora sta znas sta je,kad ono covijek uze prvo izapra nekom vodom i uze nesto slicno pinceti kad izvuce fuuuuuuj reko sta je ovo:lol:bilo je tu smeca cini mi se jos od pre 20 godina:Di u tom momentu kad je izvadio oseco sam se kao da sam se ponovo rodio,cinilo mi je se da cujem i one male mrave sta pricaju=))
problem je bio kaze mi doktor bas to pretjerano ciscenje jer je se skupila ona vata sa stapica i tako zacepila uvo.Predlazem da svako bar jednom u zivotu ode to da odradi..prava stvar.Pozzzz |
Jao Željac :lol:
Dobio od T-coma na poklon prenosni hard od 250gb (transcend), sad sam frajer :) |
@zeljko
Dobro je da si ziv........ Prvo prst,pa uvo.......sta li je sledece......nedaj boze!!!!! |
evo da se pohvalim presao sam u amatre pjevace i zadovoljan sam sa zaradom ali huuuu tesko moje uho to sve podnese heh,naime pratim iskljucivo u zadnje vrijeme neka takmicenja ili bolje receno pokusavanje ljudi da ispolje svoje pjevacke zelje pa nije tako ni slabo to raditi ako zacepis usi i radis samo svoj posao hebiga zaradi se isto kao i sa profi pjevacima haha.
|
@milanchesow jbg stari se pa i dijelovi polako odlaze ali sam rijesio sad jedan po jedan pregled da uradim posto najmanje 10 godina nisam bio kod doktora.
Ruka napreduje svakim danom sve bolje i bolje i nadam se jos 2 sedmice nosim gips i skidam..dosadno je to nista ne moze covijek da uhvati u ruku zbog gipsa.Jucer je bio kod mene jedan drug sa foruma(zdravkomarija)pa mi je malo svirao harmoniku da bar cujem zvuk kad nemogu sam da sviram..mogu vam reci da sam uzivao dok je svirao stare pjesme cak neke i nepoznate meni,svaka mu cast puno stvari lijepo svira. Uho nije problem samo je bilo ostataka od vate koja je se godinama skupila od pretjeranog ciscenja...sad je sve ok:)Sta me sledece ceka neznam.Pozdrav i puno zdravlja vam zelim! |
:lol: :lol: :lol: zeljko legenda, cesce prst u uho ko drugi sojic :D
|
=))gdje nadje sojica~X(:lol:
|
tjuti pantitju :lol:
|
Kad god vidim tvoj post u temi "Ajde da se hvalimo" ja kontam "Eno ga omastio brkove!" :D
|
pogresno mislis kolega cunami :) imam se ja sa stosta stvari pohvalit, a kad budu brci masni zna se u kojoj ce zoni da bude :lol:
|
hehehe malo pre sam isao da preuzmem Vocoder TC Helicon VoiceONE (stigao napokon) :lol:
|
A ja sam danas malo probao da sviram iako imam jos gips na ruci,i to samo sa 3.i4.prstom:lol:i mogu vam reci da bolje sviram sa dva prsta nego sa svih pet..uskoro demo snimak=))
Sad tek znam sta znaci biti zdrav;) |
U subotu sam radio "svadbu vijeka" u mom gradu, neviđeni šator postavljem u gazdinoj fabrici, ženi se sin jedinac, ugođaj i usluga kao u najboljim hotelima, 700-tinjak svatova, mada zbog snijega dosta ljudi sa strane nije došao(oko 400) i extra smo ozvučili prostor(22 zvučnika) i dobro smo zvučali(po mom skromnom mišljenju) i pratio sam sa aranžerom i Igora Lugonjića i Ćanu i još dvojicu manje poznatih pjevača, naravno imali smo i dvije harmonike i violinu i našu pjevačicu, i na kraju naboljeg pjevača kojem sam svirao Marinka Rokvića...:-"
E sad u rubriku "Hajde da se žalimo" bih trebao opisati i nemio događaj sa "tatinim sinom" Nikolom Rokvić, al' kad sam već uzeo riječ evo ovdje ću. Naime, mali razmaženko je doveo svog klavijaturistu i kad je već veselje uveliko krenulo napravio je blok gdje sam ga uredno i najavio a on se privukao u "čelo" i pokupio pare od ljudi i na zaprepaštenje svih nas tutnuo pare klavijaturisti u džep tako da mi to ne vidimo??? :-O:-& Ej ljudi, njih dvojica su za po 2 bloka od ne više od 40 minuta uzeli 6000 eura i malo mu pa još i bakšiš da zavrnu, ne zatrebao mu... |
Mali glavonja je nastavio sa starom praksom.Ima ih takvih koliko hoces.:mad:
|
6000e, bezobrazno puno...
Bila je tu kod nas nedavno neka bogata romska svadba, i neki čovjek se napio i dao bandu koji je svirao 100,000kn (13,800e), a pitanje je koliko su još dobili od drugih...Kad ću ja to doživjet :) |
1 Privitaka
Kupio sam nove monitore :)
|
@rolandinjos...lijepi zvucnici.
A ja moram da se pohvalim da ruka svakim danom sve bolje i bolje,samo sto jos moram da nosim gips:(Auuu sto je dosadan ovaj gips(NEMOGU VISE DA TRPIM OVOOO)Hocu da sviram:lol: |
Rolandinjos,dovljno je i ime monitora,nisi morao sliku da stavis...;)
|
Skinuo sam 6kg za 10 dana.Super.Jos samo 20kg,i sve ce biti strava.:mad:
|
Jefto,pa ti nisi debeo uopste.Zabrinut sam za tebe:lol:.jedes malo skidas salo
to je pravi recept za skidanje kilaze.drugi nacin ne postoji. Samo pazi nemoj da preteras sa ne jedenjem:lol: |
@jefto sve cestitke.Poooz
|
heheh pa jefta je ba skinuo 6kg sa tavana suhoga jel
|
|
bravo jeftoo!
pripazi samo da ne vratis na kraju i vise nego sto si skinuo ... ozbiljno, to moze da se desi kad neko naglo skida kilazu ... ja meni polako, onako pensionerski po kilu dve za nedelju :D pozdrav |
Juhhhhhuuuuu danas sam malo skidao gips i probao da sviram:)Koji osjecaj mada jos prst ne funkcionise..kao da nije moj a primijetio sam kao da mi je i ruka malo smrsala na spram druge :rolleyes:
Valjda je to sto snjom nisam dugo nista radio...e drugovi cini mi se i ako bude sve kako treba za 2 sedmice da ce prvo trbati najmanje mjesec dana dok se ne vrati ona brzina prsta i osjecaj za klavijaturu:rolleyes: Sledeci put cu radije glavpm u zid nego rukom:DSta napravi pijana glava!!! |
Odradjen prvi koncert sa GKUD-om.
Utisak: odlicno! 4 dana po 3 probe puta stajanje... Bolu me pete :mad: :rolleyes: Doce sve to na svoje mesto, posle par koncerata cu se oceliciti malo :D |
celici se majstore, mene za razliku od tebe poslije svatova zabole ledja i ramena od harmonike
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org