![]() |
a sto ne smes to je standardna procedura bez nekog posebnog rizika
|
Pa ne znam kolega,da nesto ne zeznem.Ja pa60 sto imam pa se nerviram,a sta li rade oni sto im blokira PA2x.:D:(
|
@nemanja 1982
Ma nista to nije strasno, slobodno preistaliraj, ako vec nisi uradio dosad. Imas uputstvo na korgovu stranu, procitaj i sve ce ti biti jasno ;) |
Citat:
|
odneo mi pauk auto danas!!!!!
pa brate mili, 10.000 din . 5.000 nosenje i 5.000 kazna...gledam one tabele na slaviji , ima i 15.000-19.000 din kazna za ove teze automobile...pa ovo je sramota ,jebes mi majku.... 100 evrica??!!?!??! pa rodjaci,treba ih zaraditi....:mad: |
vidim nisam samo ja imao problema sa vrucinom :lol: jucer sam bio blizu Sirokog Brijega u svatovima s ekipom i svirali smo u nekoj garazi kod mladozenje i mislio sam da mi nikad vise vruce nece bit, to samo cijedi niz mene, ali zeznuh se :D danas proslava Svetog Ante i ono svirali bezveze nekoliko kola ispred crkve ja i rodjaci stariji, da nije peskira bilo ne bih mogao nastavit :)
|
@dell ne brini dolazi kisa..ovdje upravo prije nesto oko 4 sata je pocela padati,pa se nadam da ce stici i do vas malo da se osvezite:)
|
Subota je bila toliko vrela.Strasno!!!!Svirao sam 13 sati okupan u znoju!Katastrofa!!!!!
Nek nam je bog na pomoci ovog leta!!!! |
,.,
Milanche,znojio si se ali si barem zaradeo pare
Ja sam kosio travu po toj vrucini ali volonterski u svom dvoristu :lol: kuca poso poso kuca pa i kuci poso...#:S |
milanche, ovog ljeta onda sprema nek bude po znojnica na svaku ruku peskirce oko vrata :D :D :D
|
e jeben je zivot nas muzicara... nemogu spavati.... imam problema sa spavanjem zadnjih mjesec dana... otisao kod doktora odmah me pita da ne radim trecu smjenu... ajd ode pokusati pasti u nesvjest kako... laku noc ili dobro jutro kako god
|
Hmmm........Moja zivotna prica........:)
|
Evo me opet mahmoran ko cep:lol:Popio sam tri flase mineralne vode od sinoc do sada,a razmisljam bas sad upravo da otvorim i cetvrtu...Posle ce da bude rigoleto 100% a kako se osecam sada bolje ne pitaj:lol:
|
Nocas sam dva puta povacao :(
|
He znaci nisam sam..bravo maistore:)
|
zeljko alkosu mozda nije mile od pica :lol: :lol: :lol:
|
Milanche,znojio si se ali si barem zaradeo pare
Ja sam kosio travu po toj vrucini ali volonterski u svom dvoristu :lol: kuca poso poso kuca pa i kuci poso...#:S u pravu si drug gego, a sta znamo mi? nista neznamo - a dje da znamoooo eto dokaz, ne mora covek da bidne iz njujorka gradaaa hebiga i mene ste drogirali sa "gospodom" =)) i zbog toga se zalim .. |
@dell sta rece nista te nisam razumeo :lol:jbg,ja sam pola svabo tako reci pa ne razumem nekad te obrtaje:lol:
|
ma kakvo pice :) kamo srece da je od toga :)
|
Aaaaaaaaa sad razumem mislio si na milepsr ok.A zasto sam ja alkos?Nije tako druze samo ponekad se opijem kad mi bude svega dosta.Pooz
|
Eto ti sad, nikad svetu da ugodis. Dojadila vam grtalica, a sad vam ni vrucina ne odgovara. Ne valja Kanada, ne valja Florida...
|
Vrisnula mi kosilica za travu a tek sam pola dvorista pokosio.Jeste da je jedna od onih 'skupocenih'od 60e,ali nije sastavila ni dve godine.
|
:lol:Jbt pa sta je to sa kosilicama pa crkavaju???
|
ako mi stari rekne da pokosim oko vikendice odbicu, jer je ocito tendencija da nama forumasima rikavaju kosilice :lol: a tebi zelja kazem da si alkos jer odmah mislis da se i drugi opijaju :D
|
Bem ti zubara.... Vec me covek po imenu zna, ne mora ni da pogleda karton :(
|
**
Pa pre dve sedmice ti cupao cetri zuba...imas jos:)
|
@Dell nemoj rizikovati da ti se pokvari kosilica.Pokosi rucnom kosom ;),sto je sigurno sigurno je :D
|
Némojte mi vise o kosilicama muka me vata:">
|
@gega: sto je povadio, povadio. Od danas krenulo popravljanje, blago meni :lol:
|
Mi muzicari nismo definitivno za to kosenje.Ubuduce neka kosi neko drugi a mi cemo da sviramo.:lol:
|
kosim travu ,dolazim po pozivu placanje samo kes 100 eura sat a sporo kosim da znate!!!heheheheh
|
=))Neso da i ti neces u kosace pa da dalje crkavaju kosilice..cujes sta kaze jefta.Poooz
|
Kosim travu otkos pada, nigdje nema 'lada... :-":-":-"
|
garavuso malaaaaaaaaaa:D:lol:
|
@nesaband
Jel rucno ili masinski? |
U buduce se bavim samo vaginalnim rastinjem.;)
|
@ MilanceshowMa jok brate,posaljem coveka on to odradi za 20 evrica a ostalo meni =)).
@Jefticu:drz se ti harmonike i samo kosi vaginalno=)) (moze i analno) Znas kako zene vole harmonikase,kako padaju na njih ?znas znas lolo jedna:lol: |
A ja mislio da "seksi radijator" vise nije u modi!!!! :)
Pardon!!!!Moja greska!!!!! :) |
svoj ti posao Milanche, dere sexy radiator itekako :lol:
|
boga mi, ovo ce na kraju da ispadne ko onaj vic ... " e ako nemas akvarium onda si peder" ... samo sto sad izasla nova moda, ako nemas kosilicu =))
sa druge strane, vec treci forumas koji se zali za kosilicu ... nije to za nase "umetnicke ruke" :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org