![]() |
Prije par dana sam kupio Korg 01wfd,kao nov,samo mu trebam zamjeniti foliju za display.To je,za mene jedan od najboljih workstationa,bez obzira na godište.Ne sviram klavijature na tezgi,pa si mogu priuštiti igranje kući sa oldtimerima(Yamaha 9000pro i Korg 01wfd).Pozdrav i svako dobro svima!!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk |
Od danas sam vlasnik i Korga Pa3x. :)
|
Stigao je PA500, samo mi se dirke ne sviđaju, ali navićiću se. Zahvaljujem se članu Ace na iscrpnim objašnjenjima i Tranzitu koji mi je pomogao oko izbora :)
|
Nek vam je srecno sa novim klavliajturama i da vas sluze.poz
|
"Ubili" se od para sinoć u jednom lokalu..Ja i pjevač svaki po 200 evrića...a svirka od 21.00 do 01.00...(sa pauzom)...ufff da ih je češće...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk |
Bio sam sinoć sa ženom ....... =))=)) na Cecinom koncertu ( sram vas bilo, nije ono što ste pomislili :D ) VIP loža. Spens Novi Sad ( 22.11.) Vrhunski ! Najbolje od svega je što je od žestokih pića bilo jedino Johnny Walker i moj omiljeni Jack Daniels. FREE... Majko moja , odbio sam se...posle desete duple nisam brojao. Ceca je bila na visini zadatka... Ceca je Ceca al Jack je Jack :lol:
|
Pazario Dynacord Powermate 500, k'o nov, bez ogrebotine.
|
|
Laaaajk!
I ja je merkam. Najcrnje što mi i ne treba... :)) |
@sale band
Za taj novac nisi mogao nista pametnije da kupis iz ovog domena. Tek sada ces imati prilike da upoznas sve mogucnosti koje pruza jedan "vrlo odrasli" audio interface. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org