![]() |
e naravno weltmeister....:)
|
Pozdrav svima!
Zovem se Alen, iz Siska sam, maturant sam gimnazije :D. Sviram nešto manje od godinu dana, od toga aktivno (tako da sviram svaki dan po par sati, a ne kampanjski kao prije) jedno 5 mj. Kao što se vidi iz nicka, posjedujem Korg PA500. Nadam se ugodnom druženju ;) Ovim putem pozdravljam kolegu Svirka :D |
Dobro nam dosao!!!
|
Pozdrav svima
Cast mi je i zadovoljstvo sto sam postao deo ovog divnog i korisnog sajta.Ovom prilikom pozdravljam sve kolege muzicare, i one koji to nisu,sve ljude dobre volje, sa jednim veliko hvala sto postojite.
|
Takodje dobro dosao prijatelju.Pozzz
|
Pozdrav i dobrodosao!!!!
Pogledaj malo po forumu kako sve to funkcionise! Nije lose da se prouci PRAVILNIK,da bi lakse funkcionisao na forumu! Pozzz!!! |
Wellcome zemljače! ;)
Ugodno ti bilo! POzdrav |
Pozdrav. Zovem se Aleksandar Teodorović. Iz Kukujevaca, okolina grada Šida. Od nedavno i drugar Yu-midi tima. Od sviranja nisam nesto vičan. Sviruckam ćaletovu Firotti harmoniku iz zabave. Mada se počinjem zanimati više. Eh da se vratim koju deceniju nazad pa da umesto PC dobijem CASIO. Sto su mi i nudili. Ali sta sad. Mora nekad doći od dole gore. Trenutno vozim kamionče po Evropi. Mada radim sve i svašta. Planiram kupiti Korga PA50SD kad skupim parica. Njih nikad dosta. Nameračio sam oko na njega. Al me muči PDV. Pa da ubačim u kamion i učim. Nadam se da ću doprineti koliko god mogu timu. Mada trenutno sa mojim i vašim znanjem, ja mogu vas zapitkivati. Kako ovo kako ono. Toliko od mene.
poZZ |
pozzz...zovem se matija...živim u zagrebu...imam pa 50..i ovisan sam o cigarama i yu-midi-u!! :D :D
|
Neka ste vi nama dobro došli,šta vas zanima pitajte šta znate pomozite drugima i sve će biti super :)
i naravno PROČITAJTE OVO!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org