![]() |
bandza welcom haha, poz bratee moj!! ja ako odradim jedan uskoro materijal uzimam je pa ko je jebe. napravicemo sound haha, ako nebude pila vodu cucu jos tyros 4 i to je to, ketron mi se ne svidja, neki svoj zvuk ima , nije mi balkan. sta znam. a g1000 ne prodajem haha.
|
o Branoy...pozz..Naravno da ces da odradis projekat i naravno da ces da kupis pa3x. Za tebe nije Tyros 4 s obzirom da volis da editujes i ceprkas. Ovamo imas bolje opcije za drum editing i sl.Tj za onog ko bi da pravi nesto svoje daleko je pristupacnije to odraditi na pa3x...A i mozemo da se domundjavamo ovako ako uzmes T4 nisi mi vise internet ortak...
|
Bandzo bas si prava motivacija za kupovinu:D
|
hahah znao sam!! to sam ceko!! ajde prvo onda pa3x!! poz brat moj , pc, fejs skype, tam sam po obicaju, kad god sam galami gde sta zapne ,, dok ja ne pokupim pare za njeg hehe,
|
Dobro Bane ,ko je taj ko ti je donosio pa-3x kada se pojavio :))),salim se,video sam ja da se ti onda nisi odusevio ali i to smo resili kada si uzeo klavijaturu i video sta sve ona moze.
Kompletna ova diskusija prilicno smara (do 50 i neke strane se samo nagadjalo kakav ce biti pa-3x,kada se pojavio i kada smo neki od nas kupili i poceli da iznosimo svoje realno misljenje i vidjenje klavijature popishani smo od strane pojedinaca koji su samo probali (ili nisu) klavijaturu,tako da sam ja odustao od svih rasprava na ovom forumu i gledam svoja posla) ali uvek pratim ovaj forum jer ovde ima ljudi koji se jako dobro razumeju u pa-3x i ostalu opremu i uvek mozes da procitas nesto korisno sto moze da ti pomogne oko znanja i unapredjenja svoje klavijature. |
Ladno sam uspeo da ugusim PA3X ,zafalila mi polofonija !!! :-O Mesao sam neke farbe i poceo da stuca...Kanta :p
|
Isto se meni desava na pa1x, toliko sam je uspio na par ritmova preopteretit da pocne stucati. Jbg nekad previse zahtijevamo od klavijature. Smeće korg :p
|
Citat:
|
Bilo bi dobro u novom Os omoguciti startovanje ritma i aktiviranje pada istovremeno i recimo povezivanje pada sa odredjenom varijacijom ritma:D
|
Zanimljivo... mnogo puta mi ie trebala ta funkcija,ali nikad se nebih setio da to kazem.... :)
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
I ja sam razmisljao o tome... Bilo bi dobro namestiti to kao opcija u globalu, pa kome kakp treba.
Sent from S3 |
Vex preporuci ovo kolegama iz Korga,tebe slusaju!:)
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Po mom nekom dosadasnjem zapazanju,oni nikad nisu implementirali tako neke vece stvari ,tako da licno mislim da bi pisanje o tome bilo gubljenje vremena :( ali,naravno,nista ne kosta da se spomene ;) cak moram da bacim pogled,mozda je tako nesto neko vec predlozio ;)
|
Bilo bi korisno da se ta dodatna opcija smesti u pad/assign switch:D
Vex ako imas neke vezice u Korgu zamoli,siguran sam da bi dosta nas tu funkciju koristilo:D |
Da li neko zna zasto mi je u songbook-u "Harmony control" uvek na "Unchanged" I to zatamnjen I ne reaguje na dodir??
Jel ima nesto sto bi trebalo otkljucati? |
Slušao sam u petak Pa3x, svirao je dečko sa još jednim gitaristom, pratili su zvezdice granda.. mislim da je Jelena Kostov i oš neki lik... Klavijatura zvuči i složio je čovek , zna kako sprava diše. Što se tiče ritmova pomislio sam da nikada ne bih složio takve univerzalne ritmove i namenske uopšte, ... u smislu da se Drums sekcija nije čula skoro uopšte...jedva.. . Bas je taj koji je zvonio i sve ostalo osim bubnja. Na prelazima se čuo bas slajd.. nisam mogao da provalim koji je set u pitanju, dmx ili beast set... posle dužeg vremena delovalo je skroz OK... Nije da nema drum sekcije već je znatno tiša ali sve zajedno zvuči fenomenalno. Nikako mi nije jasno da u svakom setu koji uglavnom čujem po klavijaturama i na netu drums odbija kamenje od bubrega.... Jasno je da nemože svako napraviti set. Ali kako može da zvuči Pa3x... cuo sam tu noć. Ostalo je sve bilo neozbiljno , šta god da sam čuo...
|
Citat:
|
Pogledaću sutra ako ne zaboravim, pa javljam... Ne znam napamet....
Sent from Nexus⁴ |
Hvala unapred
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Moras u globalu da cekiras da ti se menja Voice harmony preset ali ce ti se tada menjati i kada menjas ritmove!
|
Hmm... To ne valja onda... Hvala na odgovoru
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Novi OS v. 1.62
http://www.korgpa.com/en/support/pro...-software.html Citat:
|
Jesi li ubacio? Uvek se plasim da se ne pojavi neki novi bug :)
|
Nisam jos, u guzvi sam sada, ali večeras bi trebao sigurno, pa javljam utiske ;-)
Sent from Nexus⁴ |
Citat:
|
Opusteno cu da ga ucitam i ako mi pravi probleme vraticu prethodnu verziju.toliko o tome.
Sent from HTC One using Tapatalk 2 |
^^^ Upravo tako ;-) uskoro stizem kući pa se bacam na flesovanje :-)
Sent from Nexus⁴ |
Kako vidim to su samo par novih Boja u Soundu
|
I kompatibilnost sa Pa600,Pa900 sto kaze Vex!:)mada meni to neznaci nista specijalno.....
Koliko stabilno radi ne mogu da znam ovako na prvu...znacu u ponedeljak,kad zavrsim svirke :)
ali nove boje su ove : Strings & Vocal : StrappatoStrings Synth Pad : Double Sweep Next Analog Warm Buzz Synth Lead : Next Dance DNC Bros Buzz Y+ Next Morph Y+ Trance Filter Ethnic : Cavaquinho 3 Bass : Willy FM Bass Drum & SFX : Incipit Noises |
ne pokrece os
Postovanje
Prije mjesec dana sasvim normalno sam ucitao os 1.60,a sinoc ajd da probam ovaj novi,mislim da sam sve uradio kako treba,na kraju kad ubacim usb na displeju pise da nema os na usbeu,a sve sam fino raspakovao ,isto ubacio kao i prije os 1.60,pokusao sam ponovno 1.60 nece mi sad ni taj,isti je odgovor na displeju.Zna li neko u cemu je problem?Usb je u redu klavijatura ga cita,cak sam ga i formatirao ponovno ali nista!:confused: |
Ajde cisto probaj drugi flash da ubacis...stavi OS fajl na drugi flash....
Da li si raspakovao .pkg fajl u "root" folder I da li si drzao intro 1 kad si palio klavijaturu?
|
Drzao sam intro,sve ok,kaze mi da ubacim usb sa os pkg,ali kad to uradim onda kaze,da ne ma na usbeu os,pkg pokusaj ponovno.Ne znam sta znaci u root,raspakovao sam ga normalno,isto kao sto sam i prije radio,uzet cu sutra drugi usb,pa cu da javim da li je uspjelo.Pozdrav i hvala na odgovoru.
|
Skini ponovo fajl mozda se desila greska prilikom otpakivanja rar fajla....i naravno novi flash.....mora da radi.
@korda : root znaci da ne stavljaš OS ni u jedan folder nego da bude u osnovnom direktorijumu same fleske.
Sent from S4 |
Os radi stabilno i bez problema!Nisam hteo da se javljam pre jer nisam mogao da istestiram sve kako treba!Kod kuce sve radnje u Recordu i sa obradom semolova i ostalo je radilo kako treba! Sinoc sam imao radno vece i sint je bio pod pritiskom i dobrim maltretiranjem jedno dobrih 5 sati i sve je radilo ok!Videcemo i veceras sta ce da se desava ;)
|
Pozdrav!
Rijesio sam problem,kupio novi usb,totalno raspakaovao,izbacio iz foldera i sad je u redu. Hvala svima koji su se javili da pomognu!:) |
Pre svega da se pohvalim, iako nije tema za hvaljenje ,al ajde:D, kupio sam juce pa3x 61...elem na njemu je OS 1.5...baterija mu nije zamenjena,iako je spadao u grupu onih kojima bi trebala da je zamenjena, po serijskom broju tj. datumu proizvodnje...elem planiram ovih dana da posaljem bateriju u sky music da bi mi dali novu,ali do tada cu odraditi par svirki,pa na sta da obratim paznju posto je ova starija baterija? da li da je izvadim skoroz da me ne zeza nesto u toku svirke, ili? dalje ima li neke bitnije veze baterija i koja je verzija OS-a na klajvi? ili mogu komotn o da instaliram ovaj ver 1.62? imam jos par pitanjca oko pa3 samo da se setim, za sad me ovo interesuje...hvala i pozz
|
Jedino sta ceti biti kad izvadis bateriju da ce ti duze trajeti da startuje klaviatura kad je upalis oko 2-3 min. i mozda da ti se desi da maxx audio ti se vrati na stari plozaj ako nesto promenis
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org