![]() |
Naravno drug, moram definitivno.
Inace, mene ne bole ledja nimalo, samo predeo ramena i malo oko vrata gde su kajisevi. Sva sreca pa mi je harmonika 11.7kg laka :) Ne smem kukati, imam 16 godina! :D Evo, novi dan, i opet bi mogao svirati uprkos nazovi "bolu". |
jebiga zato ja sa ekipom kojom sviram imam nekad probe stojecki, mozda te bole pete sto stojis na jednom mjestu, mi dosta hodamo, jbg. kod mladozenje, pa idemo kod mlade, pa u crkvu itd.
|
Pa,strpite se malo.A,kad svatovi naslažu bakšiš na radijator(mjeh),onda je malo lakše stojati.Pa,vi ste mladi momci,jeste li vidjeli kako ˝čika˝Nesaband skuplja kintu i na podijumu za ples,pa se ne buni.Pozdrav!
|
Citat:
|
I mene interesuje...
|
"kupus dijeta"...bez zezanja radi savrseno a i ne gladuje se...
Ako nekoga zanima nek progoogla malo...;) |
ma kakve vas dijete spopale :-O samo tjelesna aktivnost, nikakve koristi od izgladnjivanja, samo cete postat jos gladniji i onda se najest ono pravo i nastavit po starom, izidjite u prirodu i trcite pomalo, ili u teretanu
|
@Rolandinjos
Jel jedes sve osim kupusa? =)) |
@Milanceshow
Pa da..;) @Dellboy...a na kakvu telesnu aktivnost konkretno mislis da bi se odrzala linija...ja sam dosta aktivan po jednom pitanju ali kilogrami ne spadaju,a celo se znoji...:lol:...mozda ti znas neki poseban sport za to? |
...
Dzabe se znojis kada si "sondom"prikljucen na izvor energije..;)
|
|
Krenulo mi je malo bolje sa mojim zivotem...Prvo gips sam bacio u kantu za smece..Drugo,ispao je jos neki poslic koji zena radi 2 puta sedmicno seta neku babu heheh a baba placa 25 eurona satnicu...Pa odprilike posto ce da je seta 2 puta sedmicno po 3 sata nekih 600 euroncica vise u mojoj kasi:confused:
Sta ces zeznut ovaj zivot!!! Bolje imat nego nemat:lol: |
Dok traju ovi posti ja bih je za te pare nosio krkače, da se ne muči jadnica B-)
Naravno govorim o babi, da ne bude zabune ;) |
=))Jasta drug i ja bih je nosio a ako treba i gujicu briso za te pare:lol:..pf
|
Izvadio sam prvu licnu kartu! Jeeej :D :)
|
Izasao sam posle duzeg vremena i lepo sam se proveo :)
|
Zadnje je vreme doslo!!!!!!:-SS
|
Igrom slucaja sam se upoznao za kolegom Svrakanom. Nasumice sam dosao u diskoteku gde je on svirao, nije bilo stolova, i nadjoh sto kod muzike, kad on :D
Sta reci :D |
kutije
i ja dodjoh do dobrih kutija
|
do kojih si dosao?
|
Konacno su mi napravili knedle sa sljivama!\:D/ Ko ne zna sta je to, nema pojma sta propusta...:D
|
Nabavio sam karte za utorak i novi spektakl u Areni!!! =D>
|
@harepa50.PEAWE impulse 1012.Ja bolje a manje nisam cuo jos od ovih kutija.danas sam ih probao i samo sam zanemeo!!!!
|
Kupio sam Yamahu 9000 pro(kao nova,HD 8 GB,65 MB RAM,VL-plug in).O utiscima ću za koji dan,dok je malo proučim.Na prvi pogled sam oduševljen izradom,dizajnom,dirkama.O.S. ni sličan Yamahi PSR 3000,pa ću se baš morati potruditi da je utegnem.Pozdrav!
|
bravo makso.ja sam cuo da je to sjajna klavijatura.Koliko si je platio ako nije tajna jer i mene interesuje ta klavijatura kao dodatak na GW8.javi mi cenu na PP .Pozdrav
|
Svaka cast Makso... Pravi izbor! I ja bih tako nesto, ali trenutno sam u nekim drugim finansijkim tokovima, pa mi se druga klavijatura ne slaze uz kompletan racun :)
|
Sretan vrlo sam sretan.
Moja pa 50 mashina zvuci do hmhm :D naprimer harmonike, dx11 boje, i jos par boja. su VRH sredjene! Imam jos par boja gdje moram nastelovati pa cu mozda snimiti demo snimak da cujete kako zvuci :) |
Hvalim se time da nemam cime da se pozalim :D
|
Citat:
|
@makso68:ne ljuti se,postavo sam ti pitanje u pogresnoj riblici!!!
uopste nisam govorio o kvalitetu klavijatura!Ali 21kg u odnosu na 6.5kg je takodje ogromna razlika! |
Zaboravio sam se pohvaliti da sam uzeo nokiu 5230 :"> ...
I prijavio net 19gb 19EUR i sad sam rahat... jos da uzmem jacu kljavu ne bih mogli zivjet od mene :D |
=))
|
Citat:
|
Nisam imao skoro bolji mart. Da da Bog da mi cela godina ovakva bude. I vama isto zelim, osim onima koji su imali bolji mart od mene, da im ne kvarim.
|
Danas sam imao prvi cas voznje... :)
|
ne radim sutra,subota,nedelja,ponedeljak,Ziveli praznici ne mogu biti srecniji:)
|
Napokon dosao kuci iz bosne... svirka odradjena bogami se i zaradilo, nije da se hvalim :D ...
zadovoljan instrumentima i opremom sam bio et odoh sada oprati noge i zube i na spavanje he he he he |
evo i ja da se pohvalim :
u subotu sam kupio pa 800 nov...iz radnje itd i nakon 3 sata sviranja crkli mi ramovi ko dva i dva.....eto sta da kazem dve godine sam radio i skupljao pare za tu klavijaturu pa sad nista... |
Cvele,gde si kupio klavijaturu?
|
@cvelepa50
Moje saucesce... Meni prolaze slike kroz glavu sta bih radio kada bi mi se tako nesto desilo... |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org