![]() |
Savršen izbor. Opisao si je, onako kako sam je i ja cuo.... Od svih harmonika, Scandali i Bugari, na mene su ostavile najjači utisak. Jednostavno savršena harmonika. Nisam ih svirao, samo čuo kod kolega. Čestitam Dell i ne nadam se, već znam da ćeš biti prezadovoljan, pravi izbor. :):):)
|
Citat:
|
Zna li neko kako radi ovaj novi pilot Shure SM 35 ?
|
Citat:
|
Od danas vlasnik Motif XS6 tice... Neznam dal da se hvalim il da se žalim ;) posto nemam set za nju. Nešto jadno.... strašno. Samo bas i kontra. Nemam solo boje, al necu sada da kukam postavio sam kukanje u drugoj temi :D ... Inače perfektno očuvana sa 1GB rama,... mada se uvek mora učitati set sa USB, to nisam znao.... Ako nisam prevaren :( U svakom slučaju dirka, što mi je najvažnije... vrhunska!
|
......
postavio sam nesto za xf i mislim da je jedan i za xs.nerazumijem se u te motife.
probaj pa ako mogne javi na pp.imam par pitanja u vezi te klavijature. Dodato: ooops....izvinjajem se,promasio sam temu. ako bi moglo da se ovo premjesti u yamahinu sekciju,jer tamo gdje je kolega i trazio set.... |
http://img.tapatalk.com/d/14/09/24/6ezatapy.jpg
Evo malo dodatne opreme za pa600 Danas stigao spider pro ;) Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Pro |
Kupio Powermate 600-3 novu :)
|
Ooolalaaaa ima se - može se :D Neka je sa srećom ! Da te služi, duuuuugo dugo. To je mašina, mala a zahvalna i jaka kao zemlja.,....
|
Hvala. Nadam se da nije mnogo osjetljiva na struju kao 600-1. Ovaj vikend ide na test :). Jest da bi trebalo testirati prije nego se kupi :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org