![]() |
Pozdrav svima - novi snimci sa Tyros 3
10 Privitaka
Evo nakon duzeg vremena da postavim nekoliko kratkih snimaka snimljeno sa Tyros3 i lap topom,sto bi rekli "na prvu"!
Svaka sugestija dobro dosla:"> |
super je,jedino mi nekako u pruži ruku,hmm neznam kako bi objasnio,zvuči mi čudno na početku,ali valjda je to jer sam tek ustao..
dobar rad :D Pozdrav. |
mozda je to od necega sto ja nazivam"odrodjavanje od originala"-dosadi godinama svirati isto pa iz zezanje se i stvarno preokrene ili malcice odstupi,ali to i nije poenta.
Moram reci da su terce ove "nase" ;) midi i da su stvarno grom.Triput ura za onog sto ih provali!!!!! |
Pa i nisu bas grom druze ove terce,ima dosta odstupanja ali .....stilovi su ti dobri a terca i nije toliko bitna.Lepo ti zvuci klavijatura.;)
|
Slažem se u potpunosti,nisam ja ni mislio da to loše zvuči nego mi je onak na prvu djelovalo malo drukčije :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citat:
|
Druze moj....lepo ti to radis...sto se kaze...."cuje se rad" na samoj klavijaturi.A sto je najbitnije,ti znas kako bi to trebalo otprilike da se namesti da zvuci dobro.
Mnogi sede danima pokusavajuci da srede klavijaturu ali ...ne vredi posto ne znaju sta zele da stvore. To se zove talenat druze.;) |
Odlicno
Preslusao sam sve na "home theater" 1000w I posto sam saam kod kuce pojacao sam skoro pa do kraja! Super je sve! Terce odlicno rade! Kod pjesme "Danima" koje su tarabuke ?: Interne ili samplovane? Odlicne su. Pozdrav! |
Druze,hvala ti,drago mi je da tako mislis.Mislim da je sempl "Bongosi loop"
|
Lepo je sve odradjeno , bravo
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org