![]() |
za vas koji imate E-A7 (ako već niste dobili pri kupovini): Roland Srbija je izbacio download sa dosta naših ritmova i boja / terci pa bi bilo lijepo da neko od vas to proba i da kaže kako zvuči:
http://www.rolandplanet.rs/downloads/BACKUP-E-A7.rar |
Citat:
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Kako da se ucita download ritmova/terci/boje u klavijaturu da nesto ne uprskam u startu....
|
Ubacis nov usb i prvo ga formatiraj u klavijaturi,raspakuj backup da ti bude kao folder,ubaci na usb i u klavijaturi ides na backup i to je to,nema sta da se uprska.
|
Citat:
|
Da li ima negdje za download instrument definicija za EA7?
Treba mi za Cakewalk |
Pogledaj na Rolandovoj stranici imas u PDF formatu pa si sprintaj ili skini na racunalo.
|
update
Uspesno odradjen posao iz drugog pokusaja... novi usb stick ,raspakovao foler sa Compa na usb ,na Klavijaturi "restore" .... Neznam dali je to pravilan proces ali sve je tu i radi ....Sad je klavijatura prava Domaca/Balkanska imam sve sto mi je potrebno,lako dostupno cak i vise nego sto sam ocekivao. istina treba malo podesavanja ali to sam imao i na korgu pa600 koji jos uvek nije kompletno sredjen.... Terce ce mi uzeti malo vise vremena (nisam profesionalac) ali bitno je da su tu.......Hvala Mr. "Svrakan" i svim ostalim dobrim ljudima sa foruma...... PS. Nebi ja bio ni blizu toga sto jesam da nisam imao YU-MIDI"..............
|
Jel ima neko dobar sempl drum set za rolanda ea7 , jel se može nekako konvertovati sempl koji cita recimo korg u wawe format koji cita roland.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока |
Hoće li neko ko se razume da sredi bas kontre za ea7? Mislim na ove aktuelne sa aplauzom,slajdovima itd.
Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org