![]() |
....
|
stvarno je extra hehe
|
evo nesto malo reklama :)
i jos jedan nastavak i jos jedna |
Kako je skinuo ekrema ljudi !!!!
|
svaki triler,vrhhh
|
hahahahahahaah ispricavam se ako je netko stavio klip, a nisam ga vidio, ali definitivno naaaajjaciiii klip ikada XD ahhahaahhahaaha
Link nije ispravan. Ponovi ga. :) |
Mali lapsus, nije strasno :) |
....
|
Sad,ovo je relativna stvar,ali meni je ovo bas bas smesno,slatko sam se nasmejao...blesavog li naroda...sta sve nece da se sete=))=))=)) Michael Jackson i tallava zajedno :lol: llloooooollll ...cak je i vrh kad malo duze slusam,salu na stranu lik dobro svira,ali sama ideja mi je neverovatna ...mozda i spakujem ovo za ringtone :D
|
@ Vex
Ukucaj na youtube DOLAPDERE BIG GANG da cujes kako izvode turci svetske hitove u njihovom fazonu |
Zamislite da je bila neka baba iza Jefte,ubi je ko zeca sa harmonikom.Hahahaha....
|
LElele... Extra! Ovi Turci razvaljuju!!! Ovo sve skidam sa YT da ubacim da se slusa u kolima !
|
Evo nesto zanimljivo ..... e ovo su crtaci za vozrasne a ne ono sto gledate vi :lol:
|
evo nesto, pa kad smo na muzickom sajtu onda neka i video prica o tome :)
|
E svaka vam cas bas je extra pogotovo na madjarskom jeziku , pesma od bjelog dugmeta hahahahah
|
|
Bilo je al nemamo problem da ga vidimo opet... :))
|
|
|
Kum stoji ko Proel KK20 a isto tako se i ljulja... :))
|
hehehehahah=))
|
Poljubi kum mladu u usta na kvarnjaka.Nije bas on mutav...A ko zna sto se ovoliko ucvrcao????????
|
Citat:
Dodato: ovaj link ne spadabas u smesne klipove ali mislim da moze da prodje!!! |
Posto ne postoji tema -Genijalni snimci-, ajde ovde da postavim...;) Ko god da je ovo smislio, svaka mu cast....
|
|
Pazite koja sinhronizacija, ima ovog jos na youtubeu ali mi je ovaj najjaci.
|
Da jeee tenuuta kkkkk.....Haha,dobro ovo.Meni lici kao da je neki program odsvirao ovo.
|
|
Svako dobro
Ne znam da li ste gledali pokušaj naših da snime animiranu seriju,nisu bili baš prihvaćeni koliko sam razumeo pa su snimljene samo dve epizode ali meni je do jaja:lol:,4 lika inace odrasli zajedno,bili kao mali i u sirotistu zajedno,debil,narkoman,seksualni manijak i ovaj cetvrti ne znam su glavni likovi
ćoeće |
Citat:
gledao sam nije loše tolko |
http://www.entertonement.com/clips/h...yrc--Violinica
Ne zamerite,nije video klip ali je smesno.Nisam znao gde da postavim.... |
|
..pazi muve al defiliju po njemu.
@zsimonovic brate slusaj koji ton na 00:20sek :lol: |
....
|
boki, onaj na motif ES je sigurno DRAJFERISTA =))
@vule, daj kazi jel to stvarno il neka montaza?? ijaoooo kuku lele, koja bruka! da nije inkontinent? ko zna koliko njih su ga na*uzili ...:-O pa nemoze da zadrzi |
**
Ima vise nacina da privucete paznju na sebe da bi bili u centru paznja....mozda je cova izabrao bas ovaj nacin...=))=))
|
Majko moja,ooooo,sto rece grandia "bem ti sunce" i farmi!!!Neverovatno!
|
**
I da je fleka montirana......muve sigurno nisu =))=))
|
znam da ima takvih ljudi koji nemaju kontrolu s onaj donji deo, nit napred nit pozadi - mislim da znate sta hocu da ve kazem :lol:
ma da to nije nikako smesno, jel je to neka vrsta ozbiljne bolesti = inkontinencija? u skolu smo imali jednu devojcicu shvabicu sa istim simptomima ... al eto, nikome nije bilo smeshno jel smo znali o cemu se radi ... a farma ce ovu scenu da prodaje kao neku dobru marketingforu, za to sam siguran :lol: |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org