![]() |
Cvele,izgleda bas da si lose srece.
Sta bih ja uradio u tom slucaju: -otisao bih u tu prodavnicu i vratio im Korga -trazio bih natrag svoj novac,a ne da mi oni nesto popravljaju-mislim da na to imas pravo,jer tek je 3-4 dana kako si je kupio -zaobisao bih tu prodavnicu u sirokom luku -otisao u drugu i ako bih bas htio ponovo PA800,sam sebi bih pozelio bolju srecu Ovo sve vrijedi,ako sam dobro shvatio da je klavijatura kupljena legalno u prodavnici i da imas uredno ispostavljen racun. |
a Cvele brate, ne mogu da vjerujem kud da se tebi to bas dogodi, znam koliko si se mucio da zaradis :(
|
cvele sta da ti kazem, sto napisa sejo to bi i ja tebi preporucio.
Cao |
Sve što je rekao Sejo i još bih dodao : -zaobilaziti PA 800 u širokom luku.Pozdrav!
|
hvala vam ljudi :)
nego evo sta se danas desilo.... danas sam ucitao neki drugi set koji sam skinuo sa download centra...i sve normalno radi....svi samplovi rade kako treba...vala nista mi nije jasno vise set koji sam ucitao kad sam kupio klavijaturu je mozda bio prepun samplova itd....da nije bilo mozda do toga? inace taj set sam dobio od svog ucitelja i rekao je da mogu da ga koristim...kao nema problema snjim...al ko ce znati |
@cvele
Bice da je pun set, ali, proveravaj slobodno mesto SVAKI put kada palis sint, pa ako ti ni jednom ne bude pisalo 0 - spasen si :D Kolega @makso68 Molio bih Vas da se ne izrazavate tako, ispada da omalovazavate PA800, i automatski sve nas koji ga koristimo. |
@makso68
Kolega... Nemojte pricati stvari koje nemaju smisla,ako imate neku zamerku na nesto...,bilo sta...., onda to argumentujte nekim dokazima,a ne govoriti nekom da zaobidje nesto u sirokom luku itd.,itd....nema smisla. Ovo vam nije prvi put da pravite ovako banalne greske,zato vas molim da ubuduce obratite paznju sta cete napisati i kako ce to da izgleda kad neko drugi procita. Prijateljski savet... |
Kolega skoricnik nigdje nisam napisao,niti pomislio da omalovažavam kolege koji koriste Pa 800.Ne znam odakle vam takva konstatacija.Korg PA 800,s razlogom,omalovažavam i nisam jedini.
Kolega neconix,dokaza za ovo što sam rekao,samo u ovoj temi,ima više nego dovoljno.Ova podebljana slova mi više liče na prijetnju,nego na prijateljski savjet.Ako na ovom sajtu čovjek ne može slobodno izraziti svoje mišljenje,naravno nikoga ne vrijeđajući ili omalovažavajući(što ja nisam učinio,a ne daj Bože,ni pomislio),onda me slobodno trajno banujte.Pozdrav! |
evo da se bata Del boy pohvali da je stigla nova Hohner Atlantic IV za svatove dusu dala, jucer me moja weltmeisterka iznervirala samo tako
|
Sinoc bilo lepo u kafani :)
|
Polozio testove za vozacki bez greske :) slijedi prva pomoc i voznja ;)
|
nek je sa srecom!!!Pozzz
|
1 Privitaka
pazario sam auto najzad <:-P
|
Cestitam :)
Volkswagen ? |
Cestitamo!!!!
Jos da je karavan!!!!Uhhhhhh |
hvala hvala,jeste vw passat 1.8T benzinjara..razmisljao sam se o karavanu,al ovaj ispade povoljno
|
Cestitke drugovima :)
Sinoc se vratih sa drzavnog takmicenja iz Gracanice sa Srednjom muzickom skolom, takmicili smo se u kategoriji horova i osvojili najvisu, Specijalnu nagradu, 100 bodova! :D |
A pare?
|
....
Milance mislim da je logicnije da sam ja to pitanje postavio?:lol:=))
Jeste uzeli pare?:confused: |
Sve cestitke za Mladena,Delboy I Harisa.Lepo je cuti da se i dobre stvari dogadjaju.
|
cestitam kolegama i ja volim cuti kad je nesto krenulo naprijed
|
1 Privitaka
Stigla mi majica :D
|
Š'o ti dobra maj'čica....:)
Valjda neće da joj rikne ram memorija...:lol:=)) |
Nece, njoj samo moze da rikne shav, ili slicno =)) :D
|
Hahaha Skore ne verujem, i meni treba covek da uradi Tyros 2 majicu... :)) Dobra fora skroz... :)
|
Ja i sef juce sviramo u restoranu i dodje nam u goste Vasil Hadzimanov sa orkestrom vecerali popili pice i odose da sviraju koncert :)
Dodato: Sef mi se usro ko kumrija nije teo ni tercu da mi peva :) |
jao moracu i ja sebi takvu majicu napravit :D , evo da se i ja pohvalim, jucer na maturskoj zabavi proglasen sam medju 3 najbolja ucenika generacije :) sto se tice sekcije ljubav i sex, nemam sta da pisem, ali bice skoro ;)
|
@milanceshow, bokivelik
Nista od para, a nismo ni ocekivali... |
hvala dragom Bogu, imao konacnu probu s kolegom, poslije ko zna koliko vremena...
dao covjek otkaz, radio kao konobar, 7 dana u sedmici.. Hvala ti Boze... NIkad slade nisam svirao.. :D |
Evo da se i ja pohvalim,
danas se vagao...............ravno 100 kila!!!!!:mad::mad: |
....
I ja sam svirko isto. 134 komada kilograma.:lol:
|
Ja imam 76 kila zive vage :D
|
Bez kostiju?
|
Citat:
|
Citat:
|
Eto, prodje prvi put ove godine "tezga" pod "montaznim objektom"...:D, a sutra opet...:)
P.S. Bilo je i komaraca...:lol: |
ajd evo i ja prije polaska da se pohvalim, prekjucer smo svirali momacku vecer blizu Stoca i podijelili nas cetvorica po 100 € baksisa, a danas sviramo istom momku svatove, polazim za jedno pola sata, medjutim dogodi se da na momackoj nekad bude vise para :)
|
Svaka cast dell bas te dobro ide pos'o ;)
Vrijedi i ta harmonika sta vjeruj :D |
dasta nego vrijedi hare, evo i danas istom momku svatove svirali isto baksisa bilo ko i u cetvrtak plus platili nam odmah dnevnice i od cetvrtka i danas i brate mogu ti rec jaaaaaaako jako zadovoljan, daBogda jos ovakvih tezgi bilo ;)
|
Sad imas para Dell da platis razonodu!!!!! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org