![]() |
Hvala na lijepim zeljama. Ima garanciju dvije godine, valjda ce toliko izdrzati. Sala, naravno. Genosa ja zaradila cetvorka, odavno jos, tako da me ni ta dimenzija ne sekira. Mozda nije tema ali iskoristit cu priliku i postaviti slikicu, volim ekrancice. Ovaj je postavljen na nekakav nosac koji se pricvrscuje na vakum. Odlicno drzi, stabilan je, a na povrsinu Genosa sam nalijepio prozirnu foliju kako bi se bolje zavakumirao. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8617a2d047.jpg
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
Ajd u zdravlje! Pa da kao cetvorka sto pre se odplati i zaradi za narednog genosa..
|
Casper nek’ je sa srecom.
Kad budes imao malo vremena napisi koju kad se malo utisci slegnu. |
Čestitke na kupovini. neka te dobro (i dugo) služi .....
|
Još jednom, momci, hvala svima na lijepim željama.
Premjestio sam postove u ovu temu da nam ne smetaju tamo gdje pričamo o Genosu. A kažem, nakon što odradim par gaža slijedeći tjedan, slijedi iscrpno izvješće. ;) |
Cestitam.
Kako god ljudi kudili izgled, izgleda perfektno. Cujemo da i tako zvuči. Uzivaj! 😜 |
Čestitke i od mene.
Nek te sluzi dok ne zahrdža [emoji16][emoji23]🤣🤣🤣[emoji23]🤣[emoji23] Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
Opa, nek je sa srećom mašina i da se nrzo otplati.... očekujemo neki demo pošto si prvi s foruma koji ima ovu spravu [emoji482][emoji898][emoji481]
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока |
Čestitam Caspere. Zavidim ti. [emoji6]
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Hvala svima!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org