YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Novajlije, predstavite se! :) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2968)

Dell 06.05.2010 22:59

pozdrav u ime yu-midi teama i dobro nam dosao ;) ne zaboravi da procitas pravilnik ;)
www.yu-midi.org/forum/faq.php

mrgud 06.05.2010 23:25

Ma znam ti ja pravilnik napamet:confused:(nakon tolikih godina);)

milanceshow 07.05.2010 04:57

E moj mrgude,neki nisu naucili pravilink ni od 2004 godine!

sstipa 07.05.2010 11:13

Pozdrav svim kolegama i uredniku sajta i zelim da vam se zahvalim i ovako javno na velikoj pomoci koju svi zajedno pruzate ! Nadam se da cu i ja svojim dugogodisnjim iskustvom i znanjem isto tako uz vas moci pomagati drugima kao sto ste i vi meni !
Pozdrav

b.o.Y.c.h. ČK 07.05.2010 12:23

Dobro došao, i ugodno druženje želim ;)

makso68 08.05.2010 10:26

Pozdrav i dobrodošlica svim novim članovima.

Nemanja88 13.05.2010 23:47

Pozdrav!

Posle dosta vremena provedenog na forumu,resio sam i da se registrujem! Zovem se Nemanja,rodom sam iz Bora,ziveo sam malo i u Nisu,a sada zivim u Bg-u,gde i studiram (Prava na Union univerzitetu). Muzikom se bavim od 7. godine zivota,kad sam upisao Osnovnu muzicku skolu i napustio je nakon godinu dana,zbog svadje sa profesorkom harmonike,jer nisam hteo da sviram umetnicku muziku,vec narodnjake :D. Od tada sam harmoniku stavio u kofer,i ponovo je izvadio nakon 4-5 godina,kad sam krenuo na privatne casove gde sam napokon svirao ono sto zelim. Brzo sam napredovao,sto iz velike zelje,sto zbog (kako su mi jos u muzickoj skoli rekli) velikog talenta i apsolutnog sluha,pa sam kroz par godina svoju belu Hohner Verdi IIm sa 96 basa zamenio za Dallape Organtone (3+1,kabina,140 basa),koju i dan danas imam,i ne bih je dao nizasta na svetu! Usput sam uzeo i Korga PA-50 kako bi samostalno tezgario,i taman kad je sve zazivelo,imao sam smrtni slucaj u familiji,istog dana sam prodao Korga,harmoniku spakovao,godinu dana kasnije otisao na studije,i...Pa,eto vec 3 godine sviram harmoniku samo rekreativno. Ali planiram da se na jesen ponovim ili sa PSR-S910 ili polovnim Tyros 2,i gore neku za solo,da harmoniku odnesem u servis na proveru,i da se vratim muzici,jer ovako vise ne mogu...Vec sam okacio neke boje za Tritona koje imam od pre i neke ritmove za i30,a iskopacu negde i CD sa bojama koje sam ja imao na mom Korgu,pa cu okaciti i to (mogu da se proberu extra stvari),a okacicu i snimak sa jednog rodjendana gde sam svirao,cisto da imate predstavu s kime caskate na forumu :). Pozdrav svima,druzicemo se kroz razne teme ;)!

Dell 14.05.2010 00:03

dobrodoslicu na forum ti zelim u ime yu-midi teama ;)

sinisa kg 07.06.2010 02:43

Pozdrav prijateljima sa foruma

Drago mi je da sam ponovo u drustvu Aleksandra i vidim da ima dosta poznatih ljudi ovde...Pa da pocnemo:)

neconix 07.06.2010 07:25

Dobro dosao Sinisa i prijatan boravak na nasem forumu.

Trenutno vrijeme na Forumu 19:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org