Nemanja88 |
13.05.2010 23:47 |
Pozdrav!
Posle dosta vremena provedenog na forumu,resio sam i da se registrujem! Zovem se Nemanja,rodom sam iz Bora,ziveo sam malo i u Nisu,a sada zivim u Bg-u,gde i studiram (Prava na Union univerzitetu). Muzikom se bavim od 7. godine zivota,kad sam upisao Osnovnu muzicku skolu i napustio je nakon godinu dana,zbog svadje sa profesorkom harmonike,jer nisam hteo da sviram umetnicku muziku,vec narodnjake :D. Od tada sam harmoniku stavio u kofer,i ponovo je izvadio nakon 4-5 godina,kad sam krenuo na privatne casove gde sam napokon svirao ono sto zelim. Brzo sam napredovao,sto iz velike zelje,sto zbog (kako su mi jos u muzickoj skoli rekli) velikog talenta i apsolutnog sluha,pa sam kroz par godina svoju belu Hohner Verdi IIm sa 96 basa zamenio za Dallape Organtone (3+1,kabina,140 basa),koju i dan danas imam,i ne bih je dao nizasta na svetu! Usput sam uzeo i Korga PA-50 kako bi samostalno tezgario,i taman kad je sve zazivelo,imao sam smrtni slucaj u familiji,istog dana sam prodao Korga,harmoniku spakovao,godinu dana kasnije otisao na studije,i...Pa,eto vec 3 godine sviram harmoniku samo rekreativno. Ali planiram da se na jesen ponovim ili sa PSR-S910 ili polovnim Tyros 2,i gore neku za solo,da harmoniku odnesem u servis na proveru,i da se vratim muzici,jer ovako vise ne mogu...Vec sam okacio neke boje za Tritona koje imam od pre i neke ritmove za i30,a iskopacu negde i CD sa bojama koje sam ja imao na mom Korgu,pa cu okaciti i to (mogu da se proberu extra stvari),a okacicu i snimak sa jednog rodjendana gde sam svirao,cisto da imate predstavu s kime caskate na forumu :). Pozdrav svima,druzicemo se kroz razne teme ;)!
|