![]() |
|
1 Privitaka
Vaxter & rolandinjos
|
1 Privitaka
eto i mene na radnom mestu (kontajner =)))
bez shminke, znaci nisam se doterao a kad se shminkam ? more idi begaj bre ... :lol: |
,-,
A bre Grandia...ma upicanio si se ti....:lol:
|
Auuuu vidi mog druga grandije!!!Svaka cast lijepa slika a i ti si faca nema sta.Izgledas mi kao "kapiten na belu ladju":)
|
e drugovi moji, da sam ja neki kapetan ladje, bio bi na konju =))
obezbedjenje vec 6. godina pa imam vec dugo 3 srebrene strajfne "senior security oficer" ovako, cim upadam u tramvaj il autobus, svi koji nemaju karte izletaju za sekundu dve napolje, a ovi koji imaju - odmah vade karte iz dzepova :lol: ja skidam kravatu i kazem "ma samo slobodno, nisam vise u akciji, proslo mi radno vreme" :lol: |
uh, ne valja se s tobom grandia zezat :lol: a vidim na prethodnoj slici da je ono Vax, ali zar je Roki sa njim, posto otprilike znam kako izgleda?
|
ma ja samo licim tako, dobar sam ko hleb :D
a i ja sam iznenadjen bio da vidim sliku rokija, pogledaj mene kako sam naduvan u obrazima, vrat mi se cak i ne vidi :lol: i imam 97 kile a roki ima malko vise od mene i ne da mu primetis kilazu :D roki druze, mislim, nemoj da se ljutis :"> pozdrav grandia |
Fala Grandia,ne se ljutim ni malo...:)...'oćeš da kažeš da umem da nosim svojih 115 kg...:lol:=))
...i 196 cm....malo li je |
@Rolandinjos
A iza vas meredov =)) |
....
Opet vi o visini i tezini. A sta ja da kazem?
|
Lepotani moji lepi....:lol:
|
Citat:
|
1 Privitaka
Neka "ovcarska" zabava od pre par godina...:lol: Ja sam ovaj sa pilotom...:)
|
Ovaj desno od tebe me malo podsetio na Kaleta (gospodara vremena) =))
|
Hahahaha...:lol: Ono, nije bas da nije, al' malo lici....=))
|
@Millan
A honorar....? Vjerovatno ovca,pa na tri dijela....posto vidim da vas je trojica.;) |
Bilo je jagnjetine sigurno, a za honorar se vise i ne secam...:)
|
Citat:
|
2 Privitaka
ja i moj ortak siki za PA80 ;)
|
Koliko se secam, slusao sam ga na nekoj svadbi... Odakle je drugar ?
|
zivi u Novoj Pazovi,obicno sviraju njih dvojca on PA80 a drugi TR-a
|
2 Privitaka
Evo mene u mlađim danima :D
Ovo mi je bio prvi sint, neki "kansai", imao je 100 soundova, i 15ritmova, drugi sint je bio PSR 78, a trećeg sam dobio za pričest, bio je to neki bontempi 5 puta slabiji od ovog prvog i drugog,možete misliti kakvo je to bilo razočaranje, poludeo sam :lol: A taj bontempi su dovezli iz njemačke, moja očekivanja su bila ohoho :D |
@boych
oha, opasan ti ovaj kansai :D svi prikljuci sa strane jel? (midi,audio, scsi, mikrofon, usb ...) :lol: a vidim i slusalice na stolu, znaci ipak su tvoji roditelji bili pazljivi kad si poceo da sviras :) malo drugarska shala ;) pozdrav |
Ma to su ulazi 3 u 1, još je i pedala, ispod stola :D
|
nemoj sad da kazes da si ga prikljucio i na tv i ubacio nintendo igrice =))
ovo sam zaboravio da pisem u prethodnom postu: mnogo lepe slike :) sigurno si imao lepo detinjstvo pozdrav |
ja samo vidim utoku na stolu :lol: :lol: :lol:
|
Dobar onaj tamic sa prve slike :D
|
Gan je u slučaju da neko vrijeđa moje sviranje, a TAM (tovari ali malo) još je živ, radi ko sat :D
|
@mimiki
Mislim da su oni :) Bilo je super koliko se secam :D |
muro bar
1 Privitaka
evo nesto i od mene poz za sve kolege
muro dzevad cobic stari bar |
5 Privitaka
Ovako je sve počelo...
Fajl 2702 Ovako se nastavilo: Fajl 2703 Uzeo kolegin instrument,da vidim kako mi paše :D : Fajl 2704 Tonska pomoć kolegama - Humanitarni koncert (pomagao oko "skidanja" pesama, uvežbavanja, kabliranja, a u toku svirke radio posao tonca - ja sam u plavoj trenerci) : Fajl 2705 Jedna "umetnička" (u slobodno vreme se amaterski bavim fotografijom): Fajl 2706 Pozdrav,Nemanja. |
1 Privitaka
Evo jedna sa drustvom iz KUD-a :)
|
1 Privitaka
a vidi ballonice svaka cast ;) smekerski izgledate, evo i ja da se malo prok*cim slika iz jednih svatova sa mojom ekipom, inace to mi je bila zadnja svadba s weltmeisterkom, sada sviram s hohner atlantic IV ;)
|
e momci - lepi ste sa te armonike, ki upisani :D
|
,.,
4 Privitaka
Evo par svezih slika.:p
Gitarieros mi je sin ;) trenutno se nalazi na odsluzenju vojnog roka a za vikend se potrefilo da je dobio slobodno. |
Lepo,lepo,a kome ste to tamo svirali?
|
,.,
Kuma sto nam je krizmala sina je imala 30. rodzendan pa smo pozvani na rucak stime da ponesemo i,,gusle,,sa sobom.:D
Bilo nas je petnaestak sveukupno. |
E to je prava stvar onda,opustena varijanta uz klopu i pice i lepo vreme.
|
,.,
Da,nema stresa svi se poznajemo medzusobno,svira se za svoju dusu i drustvo. Ja inace ne sviram profesionalno kao ti ,milanche i veliki broj kolega na forumu vec cisto iz hobija i ljubavi prema sviranju.
ps. sto ne znaci da vi ne svirate iz ljubavi prema muzici ali za vas sam ja sigurno amater:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org