![]() |
Malo pre sam prskao podrum, napunio se buva! Neka macka lutalica se omacila u podrumu, katastrofa. Usao sam u podrum da uzmem neku kutiju i izasao sa 100 buva po nogama. Ne mogu da verujem.
|
Raspremanje podruma #:S, mene ceka i podrum i garaza :D
|
U kuci, a i napolju je pakao... A komaraca koliko ti duza pozeli...
|
Stigao ugalj za zimu, koji bi valjalo pretovariti, a od ove vrućine me mrzi da živim, a ne da pretovaram ugalj.
|
Joj druze @Vaxter pa nije mogao u gore vrijeme doci.. znam kako ti je :mad: :lol:
|
|
Sinoć provalim da mi je crkla još jedna lampica na PA2...ovo je druga tura "crkavanja",prvi put sam zamenio 7-8 komada
|
Vule kupi lepo GW8 prodaj pa 1 i ostace ti para i za jedno lepo krstarenje.
mene muci kontakt na spikonu i moram to danas da popravim a i brate ubi ova vrucina a nisam na moru=)) |
Odem veceras na svirku i poljubim vrata.Neki kvazi shef sale zaboravio da nam javi da se ne radi...mislim,sta reci...decko kreten.:mad:
|
rikno mi alnaser na autu.u wv dileraju su mi uzeli 130 dolara za dijagnostiku,da utvrde sta je,i trazili su 720+takse da mi zamene alnaser..na kraju sam prosao za 220,kod naseg coveka + 2 puta slepanje po 50$ + 130 u dilersipu,izadje me alnaser skoro 500 dolara :rolleyes:
|
Ostavila me devojka...
|
Nedaj se... Ostavi i ti nju...
|
Dobar si =)) Vala nasmejao si me :)
|
Crkla mi ram memorija na g6 i polomila mi se nozica na onom usranom spajderu.
|
I sad je samo PA800 losa sprava...=)) :D
Pozdrav |
Raskinuo i ja s djevojkom :( :( :(
|
I ja sam danas imao "srece" sa autom, kada sam ga odvezao na produzenje registracije, kad je izlist`o covek sta sve ne valja,malo me slog ne strefi... Otisla neka spona, ulje curi ne zna ni on odakle, kocnice mora nove da se stavljaju, etc etc.... Ceh oko 1000e, tako da razmisljam o novome, ne vredi vise tako, 2-3 godine unazad samo lupaj pare za popravke a auto 2003 god. Bolje novi, pa sam miran, nego lupati pare u stari.
|
Sta bre 1000e?
Koji je auto u pitanju i da li ima euro3 motor?Ako zelis da se oterasis tog polovnjaka,mozda imam neku kombinaciju!!!!!! |
ma milance, u austriji ti ode hiljadarka za cas kad su delovi u pitanju ... pa samo ruka kosta najmanje 70,- evra za sat ... ako nemas nekoga ko tu ume malko da pfushira oko auta, otisle pare ...
a 2003 godiste se svakako isplati za popvravku, drugi stekaju te pare u mnogo starije vozila ... |
Milance u pitanju je renault senic megane model 2003. Ona van verzija ako znas, evo postavicu i sliku da vidis o cemu je rec. Dizelas, sa motorom 1,9, mislim da ima 90ks, nisam siguran. Mislio sam da pazarim novi, ovde mi daju u racun za zamenu ovaj moj kakav je sada (bez popravki) dobijam negde oko 5000e za njega. Gledao sam po oglasima u srbiji jos su jeftiniji pa se ne isplati voziti ga u srbiju i prodavati, plus carina... Evo ovo je taj model:
http://img.zett.no/galleryimage/gall...30abd59427c0d0 |
Jedina mu mana sto nije svabo :))
|
danas na sv.Iliju zamalo da mi covek ode na mojim rukama"kod BOGA na istinu"....jos sam po stresom!!! :S
|
Opusti se, nervozom ne pomazes ni sebi ni njemu ;)
Jedini koji mogu da mu pomognu sad su doktori, i on sam. Dodato: Danas sam sklonio svoju msn adresu sa foruma. :mad: U zadnje 2 nedelje mi se javljaju raznorazni ljudi sa raznoraznim pitanjima i fix idejama... Od frule pa do ozvucenja... U pocetku sam mislio da mi neko namerno jede dzigericu, ali sam iz price skapirao da vecina njih nisu clanovi foruma. Ne znam sta je razlog tome da su odjednom krenuli svi, ali verovatno ono da se novi korisnici ne mogu regostrovati sa free mail adresama. Nemam nista protiv da pomognem nekome, cak mi je i drago jer i meni je nekad neko pomagao, ali sve te gluposti zbog kojih su me dodali pisu na forumu... Sve do jedne... Ajd i donekle da razumem sve to, ali gde bas nadju mene svi za sve... Koliko sam se iznervirao danas zbog toga, jednom od dvojice sto su mi trazili note sam poslao ovo: http://static.guim.co.uk/sys-images/...ncerto-006.jpg |
Verovatno te ocenili kao dobrog coveka koji voli da pomaze!!!Pa te zato i pitaju!!!!
|
@milepsr
pa ,ne nerviraj se.brate udri blok takvim tipovima i caooo!!!!nego koja ti je MSN adresa ???=)) |
=))tako su skoro i meni neki dosadjivali,pa sam ih samo blokirao i cao heheh
|
nemo neko da mi pridje! - zakacio sam negde neke viruse =))
taman antivir skanira sve coske moje kompe i naiso na 30% scan 2 komada - sunce im hebem ... reko da potrazim jedan "VAZAN" .dll jel bez njega mi crkno cubase4 i tako sam si negde "inficirao" |
=))Samo napred druze grandija u potjeru za virusima:lol:
|
a jel ? :lol:
a ajde i ti druze lepo skaniraj one mailove koje sam ti poslao :D=))=)) |
hm...neces da valjda kazes da si i meni zarazio komp...a ja se sprdam stobom:lol:Majko mila sta cu sada ako mi ukradu cubase:lol:
|
ufatila te trema a?=))
nije zeljko druze, to smo pisali vec davno a meni se taj zahebani virus malko pre pojavio - ne brini - al za svaki slucaj scaniras svoju kompu ;) nema on nista s cubase u vezi, nego sam ja trazio neki "zabranjeni fajl" da sredim cubase4 problem ... |
Svrbi me desni dlan izgleda opet ce neko da trazi pare od mene:(=))
|
Posle 10 dana mi riknula lampica na Pa2xPro Performance select :) Jbg . . .
|
Dosadno mi... sto puta sam usao na forum moleci boga da ima koji novi posta da procitam hehhe
|
Na PSR3000 mi se pojavila uspravna tanka crvena linija na polovini ekrana, preko celog ekrana!!!
Izgleda da je ekran poceo da umire od nepoznate i neizlecive bolesti. Moram da pocnem da se raspitujem za ekran. Zalim se, bre !!!! |
Smorio sam se ko plovak. Ne mogu da spavam, gladan sam, pije mi se...
|
Brate, trebao si na beer fest ili u Guču.
Tu se pije... |
Bolje sto nisam otisao, bilo bi mi samo gore.
U subotu cu :) |
Citat:
|
Juče me kaznila policija, zbog neupaljenog svetla. Teško je navići na to, da se i danju pale svetla na auto, pogotovo ako neko vozi već duže vreme.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org