![]() |
uuuu pajdo krvi ti, ti si mnogo daleko, prema Grudama :D da nas nebi hebavali na offtopic na msn me dodaj ima u profilju ;)
|
Onda sam ti i ja komsija...nisam ni ja iz Mostara :D
Udari nas trojicu u WV jeti u Zagrebu zet-ov bus.Jedan pajdo prebaci mene i kolegu do naplatne rampe pred Zagrebom i tu ustopamo frajera do Slavonskog broda, a onda drama....Pjeske od autoputa do Bosanskog broda...oktobar...kisa...gluvo doba noci...a ja i kolega gotivci...odijelo, kravata i naravno celavi, a vjetar 150km/h...smrzo se ko g...o. |
Najgore.....
Hm, pre par godina sam upoznala divnog decka, i izasla sa njim na pice.... Da jadi budu veci, na ulasku u kafic, sagnem se da namestim kais na sandali, i puknu mi pantalone od pozadi... Zivi me blam pojeo.....:">:">:">:">:"> |
Vidi,vidi-tri posta iznad @Plavkicinog sve pisu hercegovci.
Sastali se zemljaci sa "ljutog kamena"....;) Naravno,nemam nista protiv njih,iako ima puno viceva na tu temu,ali ce mi oni odmah "udariti kontru"....:).......salim se naravno. Pardon na offtopicu.... |
@Sejox Otkad je Doboj u hercegovini? Bem li ga Sejox pa ti si aman pogrijesio.
|
Evo jedne istinite priče kako ja imam 2 života (ili više, ko zna) :)
Bilo mi je 6 godina kada sam operirao mandule, e i tu se desila pizdarija... Anesteziolog mi dao narkotik od kojeg sam smrtno alergičan, uopće ga ne podnosim...Ta anestezija zove se "Halotan" i kolko znam više se ne proizvodi (na moju sreću)..Došao je proces djelovanja toga smeća za spavanje, no međutim ja nisam samo zaspao nego umro :( ... Tu su počela razna oživljavanja na koja ja nisam trzao...Spremili su me u neku sobicu gdje sam bio sam i pokriven dekom, i dok je drugi put neko uletio u sobu ja sam hladno brojao muve po plafonu, oživio sam, evo možda malo čudna prića ali tako je bilo...Nisam ja jedini sa ovakvom pričom, a dostalj ljudi se nisu ni probudili, pogovoto djeca... Evo, ja opet sa vama :D , rekli mi ljudi da ću imati neku opasnu ulogu u životu ako se ja samo tako probudio ko iz topa... |
Citat:
Nisam povezao ovaj smajlic sa mjestom gdje zivis u profilu,pa je ispalo da si i ti hercegovac.A u stvari bosanac....;) Ali neka hercegovaca,i oni su ljudi....cesto sam dole pa znam....:) |
najljepsi momci - hercegovci, najljepse cure - hercegovke :P :P :P
|
da da da :lol:
|
xexexe ode ova tema u hercegovinu :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org