![]() |
hahaha a da se meni pokvario komp dal bi kojim slucajem neko doshao da vidi :D
|
Hahah ..Ne ja sam iz Beceja,i nisam upisala gimnaziju,niti isla u muzicku skolu..4Hammers...Ne znam,ko zna da li bi..4x3meSRB
Dodato: Mislila sam,niko m inista nece odgovoriti,a ono svi priskocili u pomoc.. :D |
ma duso reko sam ti da volimo i da pomognemo ;)
@svirko nisam imao uopste nameru da uplasim devojce :D casna rec! eto i ja sam se zbunio ko konj pa sam zaboravio da sam klavi.. ovaj mislim .. kavalir ... eto ovom prilikom kazem maxici: dobrodosla na ovaj forum maxice i osecaj se kao kod kuce >:D< |
@x3meSRB
Posto je Neconix raspolozen,sigurno ce doci i kod tebe....... Takav je neconix.......... |
MA di da me uplasis,jeste da sam skontala da ste skoro svi mnogo stariji od mene,ali nema sanse da se uplasim.. :D Hvala Grandia...
|
Maxica? Jel te zezaju ovi stariji dečki? :lol:
Ja sam malo mlađi, pa.... :) |
Pa nismo bas mnogo......
P.S. Trebala si da das malo bolji naslov....... |
Slazem se sa kolegom Svirkom, samo poslusaj njega i mislim da ces resiti problem sa kompom. Ako i dalje budes imala problema sa, javi se meni ;)
|
Pa nadam se da ne..Ti si malo mladji pa??? xD:p
Dodato: Ma svi ste vi divni,hocete da pomognete..Stvarno ste extra!Vise ne znam kome da se javim,ukoliko mi bude trebala pomoc!:) |
uff dobro je, taman si nas spasila od kolege svirko :lol:
ovo nam ne bi oprostio dugo vreme da smo te uplasili ... e sad mogu da ti kazem: (nisam bas siguran) drug svirko je najnajnajstariji medju nama :lol: sad sam riskirao da ce se slatko smejati (moja namera) il cu da dobijem BANanu zbog vredjanja moderatora ... nego gledaj ti da popravis tu kompu i sve ce biti u redu. jel to ovaj sad koj momentalno koristis il neki drugi? |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org