YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kosarka (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10943)

Burli 04.02.2010 03:01

Stvarno me zanima ko je taj "tim iskusnih i ozbiljnih ljudi" koji stoji iza njega???
Divac, Đorđević, Bodiroga, Paspalj, Ivković, Dragoljub Đuričić, Gru???

Vjerovatno nisi pratio kako se sa reprezentacijom Crne Gore prošetao kroz kvalifikacije za ulazak u elitno društvo a po igrama prikazanim i po imenima mislim da su imali mjesta i na zadnjem evropskom prvenstvu...

Vule 04.02.2010 03:20

Brate, da ti Dule nije neki rod? :)

Pomenuo bih jos Zoranu Pavic koja je jedan od bitnih subjekata SD Partizan...ali ovo vec nije tema...:D

Nek ostane na cestitkama Partizanu a o ovome cemo nastaviti kad se strasti malo smire :) to jest kad vas Zvezda napenali u sledecem derbiju ;)

Narodnjak300 04.02.2010 03:41

Navijaci grobari su najjaci,kako samo zvuce dobro,ja bih rekao da je sempl u pitanju.

Dell 04.02.2010 12:22

hahahahahahahha evo vas ko djeca u vrticu :D ja sam prije navijao za Zrinjski, ali sad me ne zanima nijedan klub osim Chelsea i naravno hrvatske repke :)

makso68 04.02.2010 14:36

Ma,K.K.Partizan je čudo,a Dule je čudo nad čudima,što je i dokazao nebrojen oputa do sad,praveći iz ničega svašta.Svaka im čast,a posebno Duletu!

Burli 04.02.2010 14:42

@Rolandinjos valjda si gledao kako sinoć Dule prima nagradu "Dragan Mance" koju dodjeljuje Jug tako da mi je i više od familije, a uz Zouranu ne zaboravi i Sha Illu(Šajlu) i naravno Mišu Tumbasa alijas "Metalika je moj dobar drugar"...

@d3llbQy_DM(jesi li mogao gori nick name izabrati) da nisi prestao navijati za Zrinjski kad u dvije utakmice "popiste" 10-11 komada a ipak prođoste dalje? =))

@Narodnjak300 evo malo semplova da uživate:

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

Sejox 04.02.2010 15:04

@Rolandinjos

Zar Zorana nije vise fudbalski "orijentisana"....;)
Mislim,bilo je nekih dueta,koliko se sjecam,ali fudbalskih.
Za kosarkaske nisam cuo,ili nisam informisan.

Ovo je samo mali offtopic-naravno ne mijesam se u "odnose" navijaca Zvezde i Partizana,jer je to "nerijesiv slucaj"....;)....u pozitivnom smislu,svakako.

Vule 04.02.2010 15:12

@ Burli

Ako ako,drago mi je da i vi nekad dobijete priliku da se radujete...:)

@ Sejo

Meni Zorana više nekako deluje "dezorijentisana" ako me razumeš,a Miša ko Miša...čovek voli svoj klub...:lol:

click here to watch the video

Misa Tumbas Macka khhhhhhh uuuuuuuuuu

Misa Tumbas twist

Sever nije uspeo da iznedri ovakvog navijača...:lol:

Burli 04.02.2010 18:00

Ovaj intervju za medije nije toliko propraćen ali je jedan od bolji, evo kako Miša vidi događanja na nedavno završenoj Univerzijadi u Beogradu, poseban akcenat je bacio na "kidodo" =))

Misa Tumbas - Univerzijada 2009 Beograd - KIDODO

Dell 04.02.2010 18:54

eeeee tu sam te cekao burli, ko je ono prosao dalje :D ? :-":-":-"

Trenutno vrijeme na Forumu 21:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org