![]() |
Stvarno me zanima ko je taj "tim iskusnih i ozbiljnih ljudi" koji stoji iza njega???
Divac, Đorđević, Bodiroga, Paspalj, Ivković, Dragoljub Đuričić, Gru??? Vjerovatno nisi pratio kako se sa reprezentacijom Crne Gore prošetao kroz kvalifikacije za ulazak u elitno društvo a po igrama prikazanim i po imenima mislim da su imali mjesta i na zadnjem evropskom prvenstvu... |
Brate, da ti Dule nije neki rod? :)
Pomenuo bih jos Zoranu Pavic koja je jedan od bitnih subjekata SD Partizan...ali ovo vec nije tema...:D Nek ostane na cestitkama Partizanu a o ovome cemo nastaviti kad se strasti malo smire :) to jest kad vas Zvezda napenali u sledecem derbiju ;) |
Navijaci grobari su najjaci,kako samo zvuce dobro,ja bih rekao da je sempl u pitanju.
|
hahahahahahahha evo vas ko djeca u vrticu :D ja sam prije navijao za Zrinjski, ali sad me ne zanima nijedan klub osim Chelsea i naravno hrvatske repke :)
|
Ma,K.K.Partizan je čudo,a Dule je čudo nad čudima,što je i dokazao nebrojen oputa do sad,praveći iz ničega svašta.Svaka im čast,a posebno Duletu!
|
@Rolandinjos valjda si gledao kako sinoć Dule prima nagradu "Dragan Mance" koju dodjeljuje Jug tako da mi je i više od familije, a uz Zouranu ne zaboravi i Sha Illu(Šajlu) i naravno Mišu Tumbasa alijas "Metalika je moj dobar drugar"...
@d3llbQy_DM(jesi li mogao gori nick name izabrati) da nisi prestao navijati za Zrinjski kad u dvije utakmice "popiste" 10-11 komada a ipak prođoste dalje? =)) @Narodnjak300 evo malo semplova da uživate: |
@Rolandinjos
Zar Zorana nije vise fudbalski "orijentisana"....;) Mislim,bilo je nekih dueta,koliko se sjecam,ali fudbalskih. Za kosarkaske nisam cuo,ili nisam informisan. Ovo je samo mali offtopic-naravno ne mijesam se u "odnose" navijaca Zvezde i Partizana,jer je to "nerijesiv slucaj"....;)....u pozitivnom smislu,svakako. |
@ Burli
Ako ako,drago mi je da i vi nekad dobijete priliku da se radujete...:) @ Sejo Meni Zorana više nekako deluje "dezorijentisana" ako me razumeš,a Miša ko Miša...čovek voli svoj klub...:lol: Sever nije uspeo da iznedri ovakvog navijača...:lol: |
Ovaj intervju za medije nije toliko propraćen ali je jedan od bolji, evo kako Miša vidi događanja na nedavno završenoj Univerzijadi u Beogradu, poseban akcenat je bacio na "kidodo" =))
|
eeeee tu sam te cekao burli, ko je ono prosao dalje :D ? :-":-":-"
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org