![]() |
ma burli u pravu si ja sam vec odavno pustio jedan nokat i zasiljio ga heheh i nekako mi uspijeva pogoditi pravu opciju.
|
Izvinjavam se za predhodnu poruku - nije se primetila razlika sve dok nisam ugasio klavijaturu pa opet upalio... Global - A.Touch Curve - je definitivno opcija za odredjivanje osetljivosti. Pozdrav, hvala svima na pomoci!
|
Iz manuala za Pa800, ali je generalno slicno za sve Korg klavijature i nema nikakve veze sa osetljivoscu displeja...:)
Keyboard Settings Velocity Curve This parameter sets the sensitivity of the keyboard to your touch. By default, it is set to Medium 2. Fix No dynamic control available. Dynamic values are fixed, as in a classic organ. Soft1 … Hard3 Curves, from the lightest one to the hardest one. A.Touch Curve This parameter sets the sensitivity of the keyboard to the pressure you apply after first pressing a key. Soft1 … Hard3 Curves, from the lightest to the hardest one. Off The aftertouch is turned off. |
gile87 drago mi je da si rijesio problem , a neke kolege koje skupljaju postove bih zamolio da to cine na vicevima , jer ako covijek ima problem bilo bi lijepo da mu se pokusa pomoci , a ne da se stvara cirkus od toga...
|
Da li je pomogla kalibracija ili podesavanje u globalu ne znam jer sam odradio oba, ali nakon ponovnog ukljucenja klavijature osetljivost ekrana je BOLJA!
|
Bitno je da si ti riješio problem! ;)
|
gile87 dali si sacuvao global kada si odradio kalibraciju ili si samo ugasio klavijaturu i ponovo upalio??? pozdrav
|
To za aftertouch je podešavanje za dirke ne za ekran, nema opcija za podešavanje osteljivosti ekrana, osim možda u nekom serviserskom meniju ako ga ima....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org