YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Roland GW-7 Blokirao?! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11550)

bocko 02.11.2009 19:43

Pokusao sam da drzim tastere i da palim klavijaturu ali na displeju se samo pojavljuje Roland GW-7 i nista se vise ne desava.Ne mogu da pristupim klavijaturi preko kompjutera. Dali postoji neki nacin da se reinstalira OS ako sve ovo ne daje nikakve rezultate?
Pisem umesto KOJE zato sto ima problema sa internetom.

Boban010 02.11.2009 23:47

Ima na downloadu OS za GW7 uz njega se nalazi i uputstvo koje je na nemackom,neka ga skine i pazljivo prouci.Koliko sam ja razumeo potrebno je da funkcionise ovo sa tasterima USER i SONG i istovremenim paljenjem GW7 kako bi mu bio ponudjen izbor nacina instalacije OS-a,da li preko midija ili usb interfejsa.Posto to ne funkcionise...

koja 03.11.2009 17:59

Skinuo sam oba OS za Roland GW-7 ali ne znam kako da reinstaliram jer ne mogu da pristupim klavijaturi preko kompjutera.Dok je klavijatura radila normalno kada ukljucim prvo se pojavi na displeju Roland GW-7 a potom se pale tasteri i na displeju se pojavljuju fabricki ritmovi,dok sada kada ukljucim isto se pojavi naziv klavijature i dalje se nista ne desava niti se pale tasteri pa mislim da zbog toga klavijatura ne reaguje na tastere USER i SONG.Molim sve koji znaju da rese ovaj problem da mi sto pre jave, jer ovaj problem traje nekoliko dana i u grdnom sam problemu.
Unapred hvala.

Boban010 04.11.2009 02:01

Uz oba OS-a za GW7 je isto uputstvo na nemackom.Ako ne razumes neka ti neko prevede mada sam ti ja vec objasnio sta je potrebno da bi mogao da reinstaliras OS.Ipak ti prvo dobro prouci uputstvo.Da nisi slucajno otvarao klavijaturu?

koja 04.11.2009 12:59

Nisam otvarao klavijaturu, a treba ili ne?U uputstvu pise da klavijatura mora minimalno da funkcionise da bi mogao da se reinstalira OS.Moja klavijatura moze da se upali pa ne znam dali se to podrazumeva pod minimalnom funkcijom?Dali moze na neki drugi nacin da se reinstalira OS posto ovaj nacin sa tasterima USER i SONG ne funkcionise?

Boban010 04.11.2009 15:10

Ja drugi nacin ne znam,a ako neko zna neka se javi.Ipak mislim da treba da nosis kljavu kod majstora.

koja 04.11.2009 18:05

Dali mozda znas gde ima Rolandov servis posto ovde u Jagodini koliko ja znam nema takvih servisa za popravku klavijature?

Boban010 04.11.2009 18:50

Poslao sam ti na pp adresu rolandovog distributera za Srbiju pa ih pitaj!

koja 04.11.2009 20:25

Mozes da mi posaljes na e-mail:k**********Moze neko ako zna da mi prevede ovaj tekst:
Druecken Sie [PIANO], so dass in der oberen Zeile des Displays
"----------------" angezeigt wird.Starten Sie die SMF-Wiedergabe mit der ersten Datei "p00001.mid".
Sobald Daten empfangen werden, zeigt das Display "*---------------".
Uebertragen Sie nacheinander in der richtigen (aufsteigenden) Reihen-folge die restlichen SMF-Dateien. Im Display werden nacheinander die Striche
durch Sternchen ersetzt. Das dauert so ca. 45 Minuten.

Ne objavljujte u postovima vasu e-mail adresu.

koja 18.02.2010 18:20

Necu otvarati novu temu,jer je ovo vezano za Roland GW-7 nadam se da se moderatori nece ljutiti.
Posle dugih i bezuspesnih pokusaja odneo sam klavijaturu u Rolandov servis.Rekli su mi da je crkla RAM memorija.
Da li mozda neko zna gde moze da se kupi nova ili polovna i koliko to kosta?Pozzzzzz
Dodato:
Bas niko ne zna nista o ovome...:(

Trenutno vrijeme na Forumu 08:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org