![]() |
ja nosim mini disk,mnogo je jednostavnije,sa monitora u mini disk,pa posle snimanja u pc i doradjujes kako oces
|
za snimanje gaža obično koristim laptop (ako mi to bina dopušta :) ). Iz miksete phones povežem džekom sa ulazom na laptopu i za snimanje koristim audacity. Poslije snimljeni materijal mogu bez problema dorađivati u tom programu koji ima sasvim solidne efekte i funkcije... meni dosta :D
|
Najjednostavnija varijanta je snimanje mini diskom.Kasnije u racunaru, obrada i secenje pesama.
|
imam neki dzek monitor output 1,55v dali tu treba da se prikljuci?
|
Obicno izbegavam snimanje, ali sam par pesama snimio mp3 plejerom, i zvuk je vise nego zadovoljavajuci.
|
cao deki ako nisi uspeo da resis verovatno ide preko monitor out kod tebe i ja sam tako snimao iz miksa u lap top koristio sam found forge nastelujes da ne clipuje i to je to ako nisi uspeo zovni me pa cu doci do tebe i resicemo...pozz
|
Najbolje ti je na Lap topu , i Sound Forge , namestis da ne pikuje i to je to , u Sound Forge mozes najbolje da obradis Snimak
|
Ima i progran Nuendo odlican za snimanje i obradu pogotovo kad se prikaci eksterna zvucna karta bruka bude zvuk =))
|
Imam i ja taj program Nuendo ,ali nikad nisa probao da snimam preko njega , Hvala na savetu probacu
|
najkorektniji zvuk,a najmanje cimanja oko prostora mi daje mini disc,mada ih je sve teze naci,a posle radim u wavelab-u,bolji mi je od sound forge-a,stvar ukusa!!!!pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org