![]() |
Pisano je vec o ovome.
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12115 Po mom misljenju to je super klavijatura ali to pomalo i pristrasno govorim jer oduvek sviram yamahu. |
klavijatura je kao sto kolega rece odlicna... a moze ti posluziti i za narodnu i za zabavnu i za ozbiljnu i sve ostale pravce... znaci nebih pogresio ako bi je uzeo... pozz
|
Jedno pitanje.... Sve je to lepo, i hocu ja da kupim OR 700.... ali gde???!! nema je nigde... bio sam u mitrosmusic, koji generalni zastupnik za yamahu u Srbiji, i kazu da je uopste u njihovom najnovijem cenovniku nema!! bilo je,ali vise ne... na sajtu mitrosa je ima, ima cak i cene, ali je ustvari nema... pomalo zbunjujuce i razocaravajuce.......
Zna li neko prodavnicu gde je ima i gde moze da se naruci? ako je neka zaostala, posto se po ovome sudeci moze zakljuciti da se ne proizvodi vise..... |
Za Mitros se obrati kolegi Svrakanu i on ce ti reci kako je stanje kod njih.Pozz
|
Odlicno pitanje kolega , i ja zelim da kupim OR700 ali jedino sta mogu da uradim u Banja Luci jeste da ga narucim i uplatim i svideo mi se ili ne moram ga zadrzati.
Jos jednom molim sve koji imaju PSR OR700 ili su ga probali na svirci da mi pomognu? Pozzzz |
Evo.... ja sam dobio odgovor iz prve ruke, od Svrakana.... radi u mitrosu...
Proverio je, model se vise ne proizvodi.... pogledace jedino ako ima zaostalih u yamahi... ako ne, moracu da uzmem s710..... |
A zna li neko koja je razlika izmedju s700 i s710 osim u cijeni?
|
s710 - lakša je 1.5 kg, ima text viewer opciju, ima više polyphony (128 a s700-96), više boja, više ritmova, vuše user-a, više memorije, song editing opciju i USB AUDIO RECORDER.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org