![]() |
stvarno kakav ti ovo nick,ispada da pljujes sam sebe i provociras druge!! u cemu je fora???
|
:confused: Ovo ne može ni Gandalf odgonetnuti :?:-??
|
moguce da se namjerno prijavio pod tim nickom zbog tog lika kako bi jos vise skrenuo pozornost na njega, medjutim nek se javi pa nek objasni
|
Ponovo je pokusao da me prevari,vec 3 puta zove,ali mi je valjda prepoznao glas,pa je spustio,kad sam prepoznao broj,nisam se javio,nego sam poslao poruku i pretstavio se kao Miljan Majdak broj je vec pomenut 065/523-1827
Ja sumnjam da je to organizacija od nekoliko ljudi,sumnjam da jedan narkos,alkos i lopuza moze tako da radi i da mu niko,a ni brat nemoze nista,smrdi mi tu,kazu ljudi da su ga zvali na fixni isli mu na gajbu,ali ja u to sumnjam...Da je neko isao,uhvatio bi ga i slomio mu noge,a nebi javno pricao da se on zakljucao u kuci i nije hteo da izadje..... Pazite se ljudi,sutra moze neki Muhamed da se pojavi i da opet pocne da pravi s..nja!!! Pozdrav! |
A koji je to sada Muhamed,koji bi mogao da se pojavi....????
|
Ovako ga ni Agata Kristi ne bi zamrsila...:confused:
|
cia ljudi...cia!!!
|
a naseg inspektora nema odavno na forumu zabavio se o fantomu :D :D :D
|
Izvini,nisam ciljano mislio ni na koga,nego lik ocigledno koristi to sto u njegovom kraju ima dosta muslimana,pa se pretstavlja kao Semin Serhatlic,a onda kad jednom prevari,onda ponovo zove pod imenom Miljan Majdak,ali posto su ga provalili,sad ce verovatno da provali neko drugo ime,pa sam naveo primer...
U glavnom,provalio je foru kako i sta,pa ono,svasta se moze ocekivati,bio sam toliko iznerviran i histerican,da ne znam ni sta sam pisao... Pozz |
Cak Noris ce ovde morati da umesa prste
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org