![]() |
eeeee moji prijatelji kucnuo je cas (jos malo) jos jedna godina iza nas.... do kad cemo mi ovako ja neznam :D heh..
uglavnom svima zelim sve najbolje u 2010god. uglavnom nedajte se.. neka je veselo... pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
@b.o.y.c.h ck ,prijatelju sto moras bas moj ukus,ali nije vazno boricemo se obadvojica sa njom
@grandia grabi jos dok je popust jos malo pa nestalo jos jednom sve zelje za "2010" i da budemo jos vise kolegijalni ;) |
....
evo i ja da se upisem i da pozelim svim kolegama puno zdravlja i puno svirki a ostalo cemo kupiti kad zaradimo na svirkama;).
Srecna 2010! |
vrovac
svim jumidicomovcima sve najbolje i posebna zahvala za svu pomoc upucenu nama pocetnicima u ovoj godini i nemojte nam samo brojati downloade i uploade jer da ih ja imam ja bih sve uploadovao,jos jednom hvala i sve najbolje i da svi svirate svaku drugu vecer za 1388€.pozdravcina
|
Yu-midi i svim clanovima - sretna Nova Godina
|
evo mene s partya direkt, sretna vam nova godina svima (namjerno malim slovima, zna se sto :) ) sve najbolje, da se ubijete od svirki, para, p.... itd :)
|
svim kolegama zelim srecnu novu godinu .- . puvo zdravlja ljubavi i srece ,... i puno ´svirki . .. . . sa puno para . .. .ziveli
|
evo dodjoh i ja 8-} likovi sto su svirali nisu imali blage veze E50 + G1000 + X5d nesto su pokusavali na fajlove ali je to toliko lose zvucalo da je ne mogu da vam opisem!!!!!!!!!!!!
|
SRECNA NOVA 2010 GODINA koja vam lezi na srce da vi legne u krevet a ko vi misli losho od vas deca da cuva ...... puno zdravje ljubav srenja dushevno i materijalno blago ...... zivela muzika
|
Svim drugarima sretna Nova Godina
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org